06 10
Т/с Карпатський рейнджер Т/с Карпатський рейнджер
Т/с Карпатський рейнджер
Серіал

Карпатський рейнджер – це детективний серіал про чесного, принципового та відданого своїй справі сержанта канадської кінної поліції українського походження Пола Гордійчака, який прибуває до Західної України в якості інструктора програми «Український шериф».Після завершення навчання він опиняється в центрі страшних подій – кілер, який повинен його вбити, випадково потрапляє в майбутнього шерифа містечка Нагура…У Гордійчака не залишається вибору, окрім прийняття пропозиції і тимчасово стати шерифом, або знайти вбивцю. Та зовсім скоро канадець розуміє, що спокійне і мальовниче містечко біля підніжжя Карпат є справжнім осередком злочинності. Протистояти «дикому Заходу» України рейнджер буде разом з напарником Степаном.

09 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 45
Х/ф Випадковий шпигун
Фільм

У сироти Бака була мрія - стати спецагентом. Він навіть з дитинства вивчав бойові мистецтва. Однак хлопець навіть і не підозрював, що буде замішаний в справі, пов'язаній з викраденням вірусу, що викликає рак легенів. Тепер йому потрібно докласти всіх зусиль, щоб не допустити потрапляння цього вірусу не в ті руки.

16 40
Х/ф Міф
Фільм

Відомий археолог веде розкопки в місцях знаходження стародавніх міст і поховань. Там він знаходить гробницю невідомого воїна. Намагаючись відкрити труну, той впав сам, тим самим налякавши археолога. Тепер він знаходитися як ніби уві сні, бачачи все життя знайденого воїна.

19 00
Т/с Операція Дезертир
Серіал

Білорусь, 1944 рік. Нацисти розмістили табір для військовополонених радянської армії і штрафників Вермахту і СС. На чолі табору стоїть полковник Блюхтер, а також молодий і зухвалий помічник капітан Шульц. Однак найнебезпечнішою силою тут є командир карального підрозділу полковник СС Оскар Дирлевангер, який не підкорюється жодним правилам. Радянський контррозвідник Олександр Громов розробляє ризиковану диверсійну операцію «Дезертир», мета якої — проникнути в лігво ворога і нейтралізувати Дирлевангера.

23 15
Х/ф Пекло
Фільм

2057 рік. Сонце гине. Людство постає перед лицем вимирання. Остання віра планети Земля пов'язана з «Ікаром 2» - космічним кораблем, екіпаж якого бореться за майбутнє всіх нас.

01 20
Т/с Ласко
Серіал

Монах Ласко - в минулому солдат миротворчих сил. Після пережитих жахів війни, він вирішив покинути службу в армії і знайти спокій в монастирі. Але незабаром Ласко дізнається про таємний стародавній орден, мета якого - спокій населення. Тепер майбутнє країни і життя людей залежить від колишнього солдата і його нових братів.

02 15
Гроші Гроші
Гроші
Програма

В кожному випуску журналісти виявляють, як працюють найгучніші шахрайські схеми в Україні. Заради якісного розслідування вони йдуть на все, потрапляючи у вир маніпуляцій в різних сферах. Від них не сховається ніщо: ні корупційні схеми, ні відмивання грошей, ні квартирні крадіжки. Для цього вони працюють під прикриттям, використовують архівні записи та навіть змінюють професію.

03 15
Помста природи Помста природи
Помста природи
Програма

Навіщо і чому нам мстить природа Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач  Помста природи .

04 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

04 40
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше