06 10
Х/ф Бронежилет
Фільм

Кар'єра охоронця зі стажем, як і його життя, розвалюється як мозаїка. Щоб якось все виправити він підписується на одне сумнівне діло: стає охоронцем однієї суперважливої персони. Все б нічого, якби ця персона не була кілером, за яким почалася погоня.

08 00
Х/ф Великий переполох у малому Китаї
Фільм

Китайський квартал у Сан-Франциско. На очах у далекобійника Джека викрадають наречену його друга. Красуня потрапляє до китайського мага «похилого» віку, котрий живе на світі вже пару тисяч років. Джек відправляється на пошуки дівчини, яку потрібно терміново врятувати від заміжжя зі злим стариганом.

10 00
Х/ф Ікар
Фільм

Едвард Дженн, у кримінальному світі відомий, як Ікарус, у звичайному житті – успішний підприємниць та люблячий батько. Однак, і у таких людей, як він, є власні скелети у шафі, і переходити дорогу такій людині, - прирікати себе на вірну гибель.

11 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Х/ф Пекло
Фільм

2057 рік. Сонце гине. Людство постає перед лицем вимирання. Остання віра планети Земля пов'язана з «Ікаром 2» - космічним кораблем, екіпаж якого бореться за майбутнє всіх нас.

21 25
Х/ф Марсіанин
Фільм

Під час марсіанської місії через настання бурі астронавти були змушені припинити роботу і покинути планету. Під час евакуації, скафандр інженера-біолога Марка Вотні отримав серйозні пошкодження. Вирішивши, що він не зможе вижити, співробітники залишили його і повернулися на Землю. Однак Марку вдається вижити, і тепер йому доведеться зробити все можливе, щоб вижити, поки на планету не прийде наступна марсіанська місія ...

00 20
Х/ф Поворот з Тахо
Фільм

На очах маленького хлопчика вбивають батька. Тепер Джошуа прагне помсти. Він починає працювати на кримінального авторитета Вінсета, котрий помилково вбиває, на перший погляд, звичайного наркодилера. Але той виявляється одним з головних злочинців бандитського групування. Страх за рідних, яких можуть вбити в будь-який момент, відсуває помсту для Джошуа на другий план, але чи надовго..

02 10
Х/ф Місто Юрського періоду
Фільм

Три дівчини опиняються у пастці – в'язниці разом з генетично модифікованими динозаврами. Щоб вибратися, їм доведеться впоратися з кровожерливими хижаками ...

03 35
Гроші Гроші
Гроші
Програма

В кожному випуску журналісти виявляють, як працюють найгучніші шахрайські схеми в Україні. Заради якісного розслідування вони йдуть на все, потрапляючи у вир маніпуляцій в різних сферах. Від них не сховається ніщо: ні корупційні схеми, ні відмивання грошей, ні квартирні крадіжки. Для цього вони працюють під прикриттям, використовують архівні записи та навіть змінюють професію.

04 35
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

05 20
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
Читати більше