06 20
Т/с Карпатський рейнджер Т/с Карпатський рейнджер
Т/с Карпатський рейнджер
Серіал

Карпатський рейнджер – це детективний серіал про чесного, принципового та відданого своїй справі сержанта канадської кінної поліції українського походження Пола Гордійчака, який прибуває до Західної України в якості інструктора програми «Український шериф».Після завершення навчання він опиняється в центрі страшних подій – кілер, який повинен його вбити, випадково потрапляє в майбутнього шерифа містечка Нагура…У Гордійчака не залишається вибору, окрім прийняття пропозиції і тимчасово стати шерифом, або знайти вбивцю. Та зовсім скоро канадець розуміє, що спокійне і мальовниче містечко біля підніжжя Карпат є справжнім осередком злочинності. Протистояти «дикому Заходу» України рейнджер буде разом з напарником Степаном.

10 00
Х/ф Фантастична четвірка
Фільм

Молодий геній Рід Річардс вирішується на авантюру - полетіти в космос. Разом з ним досвідчений пілот, екс-дівчина і її авантюрний брат-ловелас.

12 05
Х/ф Фантастична четвірка 2. Вторгнення Срібного Серфера
Фільм

Фантастична четвірка продовжує стояти на сторожі миру та спокою звичайних землян. Коли до Землі на величезній швидкості наближується непізнаний об’єкт, вони беруться до справи.

13 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

19 25
Гроші Гроші
Гроші
Програма

В кожному випуску журналісти виявляють, як працюють найгучніші шахрайські схеми в Україні. Заради якісного розслідування вони йдуть на все, потрапляючи у вир маніпуляцій в різних сферах. Від них не сховається ніщо: ні корупційні схеми, ні відмивання грошей, ні квартирні крадіжки. Для цього вони працюють під прикриттям, використовують архівні записи та навіть змінюють професію.

20 30
Т/с Брати по крові Т/с Брати по крові
Т/с Брати по крові
Серіал

Після довгих років ворожнечі єдинокровних братів Максима та Андрія Кірєєвих зводить загадкова смерть їхнього спільного батька. Андрій, досвідчений капітан поліції, виїжджає на місце вбивства батька і застає там молодшого брата. Максим – без свідомості, в крові у нього наркотики, та ще й незадовго до цього вони з батьком сварилися. Тож не дивно, що Максим стає першим підозрюваним у вбивстві. Щоб розібратися в смерті батька і зняти з себе підозри, Максим влаштовується працювати в відділ брата.

22 15
Т/с CSI: Місце злочину Т/с CSI: Місце злочину
Т/с CSI: Місце злочину
Серіал

Лас-Вегас – місто, яке по праву вважається центром грального бізнесу, заборонених задоволень і розваг, де будь-який злочинець може уникнути покарання. Коли офіційне слідство заходить у глухий кут, в гру вступають кращі експерти на чолі з капітаном Гріссомом. Вони розкривають справи, чіпляючись за найдрібніші докази і використовуючи в розслідуваннях сучасні технології.

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше