06 00
Шалені перегони Шалені перегони
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

09 20
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 15
Т/с Бібліотекарі-2
Серіал

Флінном Карсон, керівник бібліотеки в Нью-Йорку, збирає нову команду бібліотекарів. Разом вони повинні розгадувати таємниці, відновлювати потужні артефакти і боротися з надприродними загрозами, а особливо з силами «Братства змія» на чолі з таємничим і безсмертним Дюлаком.

14 05
Х/ф Джек-стрибунець
Фільм

Героїня фільму Террі працює за комп’ютером у банку. Її життя розмірене, монотонне і нудне. Але одного прекрасного дня все різко змінюється. Через комп’ютерний термінал із нею дехто зв’язується і просить допомоги. Це британський агент, який виконував секретну місію десь за «залізною завісою». Тепер йому загрожує небезпека, і Террі втягується у шпигунські інтриги.

16 10
Х/ф Великий переполох у малому Китаї
Фільм

Китайський квартал у Сан-Франциско. На очах у далекобійника Джека викрадають наречену його друга. Красуня потрапляє до китайського мага «похилого» віку, котрий живе на світі вже пару тисяч років. Джек відправляється на пошуки дівчини, яку потрібно терміново врятувати від заміжжя зі злим стариганом.

18 10
Х/ф Фантастична четвірка
Фільм

Молодий геній Рід Річардс вирішується на авантюру - полетіти в космос. Разом з ним досвідчений пілот, екс-дівчина і її авантюрний брат-ловелас.

20 10
Х/ф Фантастична четвірка 2. Вторгнення Срібного Серфера
Фільм

Фантастична четвірка продовжує стояти на сторожі миру та спокою звичайних землян. Коли до Землі на величезній швидкості наближується непізнаний об’єкт, вони беруться до справи.

22 00
Х/ф Важка мішень
Фільм

Молода дівчина приїжджає в Новий Орлеан, щоб знайти зниклого батька, ветерана В'єтнаму. Попросивши про допомогу відставного розвідника морської піхоти, а тепер безробітного моряка Ченс Будро, дівчина дізнається, що її батько був міським жебракам, а незабаром поліція знаходить його труп на згорілому складі. Але Ченс впевнений, що це не нещасний випадок, і разом з дівчиною організовує власне розслідування.

00 00
Х/ф Хранителі скарбів
Фільм

Археолог Вікторія Картер під час чергових розкопок неочікувано знаходить древню карту, що вказує дорогу до Печатки Соломона. Цей амулет царю подарував сам Господь Бог. Про знахідку дізнаються всі шукачі древніх скарбів. Більшість піде на все, щоб отримати омріяну річ...

02 00
Відеобімба-2 Відеобімба-2
Відеобімба-2
Програма

Добірка яскравих відео історій справжніх невдах та відвертих везунчиків, що підкорюють світ неймовірними витівками. Програма для тих, хто любить нестандартні приколи й не може жити без неймовірного драйву. Час від часу мужикам просто необхідно добре розважитись і випустити пару, та іноді їхні витівки стають вибухонебезпечними

04 10
Найкраще
Програма

Найкраще

04 15
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

04 55
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
програма

Скриптед-реаліті «Зловмисники» – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод «Зловмисників» розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями

05 45
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Читати більше