06 00
Угон по-нашому Угон по-нашому
Угон по-нашому
Програма

Передача проведе масу експериментів, щоб передбачити дії викрадачів авто. Для власників машин, які їх цінують, проект однозначно рекомендується до перегляду. Ви дізнаєтеся багато корисної інформації, яка допоможе вам не стати жертвою крадіжки автомобіля. Наприклад, структура реалізації задуманого плану, на які хитрощі йдуть і ще багато чого цікавого. Поради для підвищення надійності захисту дадуть працівники ДАІ. 

09 00
Шалені перегони
Програма

Все наше життя – це шалені перегони на виживання. Смертельні погоні, неймовірні авіа та автокатастрофи, руйнування будівель, провали доріг, шокуючі історії людей, яким вдалось перемогти стихії та приховані небезпеки – все це у новому шоу 2+2. У кожному випуску проекту глядачі стануть свідками ризикованих пригод і подій, від яких перехоплює подих.

11 00
Він, вона та телевізор
Програма

Де як не перед телевізором обговорювати все, що відбулося Забув пароль від комп'ютера Хто постійно губить пульт Чому так складно не розкидати несвіжі шкарпетки Як святкувати День народження І як відмовити дружину отримувати водійські права Героям почуття гумору не позичати. Домашні жарти часом нагадують наше життя.

13 55
Х/ф Нестримні
Фільм

Загін професійних найманців і відчайдушних хлопців на чолі з Барні Россом отримує непросте завдання - за будь-яку ціну знайти і знищити кривавого тирана-диктатора, що нагнітає страх на мирне населення і сіє хаос в південноамериканській країні.

15 30
Х/ф Морський піхотинець
Фільм

Морський піхотинець США Джон Трайтон повертається додому з іракської війни. Разом зі своєю коханою він вирішує подорожувати країною. Неочікувано вони зіштовхуються з бандою грабіжників-відморозків. Ті беруть Кейт, дружину Джона, у заручники, і збігають.

17 10
Х/ф Морський піхотинець-2
Фільм

Джон Лінвуд – колишній піхотинець, котрий за час своєю служби став одним з найкращих професіоналів, що виконав не одну секретну місію. Одного разу він разом з дружиною відправляється у довгоочікувану відпустку. Відпочинок перетворюється у пекло, коли готель захоплюють терористи.

19 00
Х/ф Морський піхотинець - 3: Тил
Фільм

Джейк вже довгий час служить у морській піхоті. Після виконання чергового завдання, він відправляється в рідне місто, щоб провести там два тижні відпустки. Після приїзду він дізнається, що його сестра Ліллі стає свідком вбивства, і потрапляє в заручники терористів.

20 30
Х/ф Морський піхотинець-4
Фільм

Олівія Тевіс – молода дівчина, що володіє компроматом на велику компанію «Генезис». Ця інформація може зірвати майбутнє слухання підкомітету сенату, тому дівчину вирішують усунути. У цей час Джейк Картер, колишній морський піхотинець, влаштовується на роботу в велику охоронну організацію. Його першим завданням стає захист вкрай важливої посилки. Він ще не знає, що вантажем виявиться уперта красуня Олівія.

22 10
Х/ф Суддя Дредд
Фільм

В майбутньому світ охопили кривавий бандитизм, наркоторгівля і безвладдя. У спробі взяти ситуацію під контроль, прийнято рішення створити інститут Суддів – прокурорів і поліцейських в одній особі. Але далеко не кожен Суддя здатний залишатися вірним собі. І тільки Джозеф Дредд пам'ятає про своє призначення, наводячи страх на злочинців.

00 00
Т/с Заблудлі вівці
Серіал

Велика Вітчизняна війна. Семи ув’язненим вдається втекти з «зони» і сховатися в маленькому селі. Тут вони стикаються з новим випробуванням - в околицях з'являється німецький диверсійний загін. Вчорашні «вороги» країни перетворюються в її лютих захисників.

03 35
Помста природи Помста природи
Помста природи
Програма

Навіщо і чому нам мстить природа Який збиток від стихії, як людям вдається пережити катаклізми Про це та про багато іншого зі світу природних аномалій ви дізнаєтесь із циклу передач  Помста природи .

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше