06 00
Мультфільми
Мультфільм
10 50
Він, вона та телевізор
Програма

Де як не перед телевізором обговорювати все, що відбулося Забув пароль від комп'ютера Хто постійно губить пульт Чому так складно не розкидати несвіжі шкарпетки Як святкувати День народження І як відмовити дружину отримувати водійські права Героям почуття гумору не позичати. Домашні жарти часом нагадують наше життя.

14 55
Х/ф Меч дракона
Фільм

Римський полководець Луція разом зі своїм легіоном ступив на землі Китаю. Тут їх зустрічає загін охорони, яким керує Хо Ань. Але несправедливість змушує ворогів об'єднати сили і повстати проти жадібного імператора за суверенітет Китаю.

16 55
Х/ф Люди Ікс: Початок. Росомаха
Фільм

Будучи ще дитиною, Джеймс виявляє, що володіє надздібностями. Разом з братом він втікає з дому і починає мандрувати по світу. З цього починається довгий шлях росомахи, якому доведеться пройти через безліч колотнеч. Разом з братом він потрапляє до в'язниці, а через деякий час йому трапляється можливість вступити в особливий загін.

19 00
Х/ф Росомаха: Безсмертний
Фільм

Логан - мутант з надлюдськими здібностями. Переживши безліч втрат, він отримує шанс стати звичайним смертним. Логану доведеться з’ясувати, що гостріше - кігті Росомахи або меч Срібного Самурая.

21 20
Х/ф Бюро людяності
Фільм

У віддаленому майбутньому американський уряд затвердив секретну програму, за якою бідних, неосвічених і неугодних країні людей спочатку висилають в колонію, а потім знищують. Одна з таких справ потрапляє в руки агенту. Перейнявшись симпатією до самотньої матері і її сина, він вирішує допомогти їм втекти.

23 10
Х/ф Відкрите море
Фільм

Ніхто з нас не може знати, що чекає на нього через пару годин. Захоплююча подорож по блакитному океану, яка спочатку обіцяла героям лише отримання яскравих емоцій, вартувала дуже дорого. Ціна невинної морської прогулянки для привабливих юнаків і дівчат - це життя. Чи вдасться їм виграти в суворій боротьбі - залежить виключно від їх кмітливості і відваги.

00 55
Угон по-нашому Угон по-нашому
Угон по-нашому
Програма

Передача проведе масу експериментів, щоб передбачити дії викрадачів авто. Для власників машин, які їх цінують, проект однозначно рекомендується до перегляду. Ви дізнаєтеся багато корисної інформації, яка допоможе вам не стати жертвою крадіжки автомобіля. Наприклад, структура реалізації задуманого плану, на які хитрощі йдуть і ще багато чого цікавого. Поради для підвищення надійності захисту дадуть працівники ДАІ. 

05 30
Телемагазин
Телемагазин

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше