06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 40
Х/ф Війни безсмертних
Фільм

В майбутньому світ поділений на кілька великих держав, разом з людьми живуть девіанти, у яких при опроміненні проявляються особливі здібності. Олів - один з девіантів, який вважає, що його раса заслуговує більшого. Поступово він знаходить тих, хто поділяє його погляди, причому навіть серед людей. Так він збирає цілу армію, що збирається покінчити з існуючою системою.

15 20
Х/ф Трігонал: Боротьба за справедливість
Фільм

Підпільне бійцівське угруповання, що керується міжнародним злочинним синдикатом, вторгається в рідне місто відставного чемпіона ММА. Бандити жорстоко нападають на його дружину і вбивають його найкращого друга, не залишаючи йому іншого вибору, окрім як боротися за справедливість.

17 20
Х/ф Відсіч
Фільм

Команда оперативників опиняється в пастці всередині військової частини. Без того задушливу атмосферу розпалює той факт, що в цьому самому будинку вже загинула команда їх попередників.

19 10
Х/ф Люди Ікс: Перший клас
Фільм

Багато років тому Ксав’є і Ерік були кращими друзями, будували плани, разом хотіли створити школу для людей з надздібностями. Але доля розпорядилася так, що тепер вони закляті вороги, протистояння яких не закінчується. Але прийде час, коли їм потрібно буде сховати сокиру війни і об'єднатися в команду, щоб протистояти загрозі, що нависла над світом.

21 45
Х/ф Універсальний солдат-3: Новий початок
Фільм

Чеченські терористи захопили Чорнобильську АЕС і погрожують її підірвати. Щоб запобігти вибуху, колись кращий універсальний солдат Люк Деверо вступає в бій.

23 40
Х/ф Кіборг Х
Фільм

Організація «X-Corp» створила смертельний вірус, який забрав величезну кількість життів і привів до апокаліпсису. Кілька людей об'єднують свої зусилля, щоб зупинити дію вірусу і знайти вакцину. Але для початку їм доведеться розібратися, що ж дійсно відбулося на нашій планеті, і кому це було вигідно.

01 15
Х/ф Мачете вбиває
Фільм

Мачете – жорстокий і незламний колишній федеральний агент. Над світом нависає загроза в особі мільярдера Лютера Воза, який хоче почати Третю Світову війну. Його перша мета – Білий Дім, і дізнавшись про це, президент США вирішує звернутися за допомогою до непереможного Мачете, адже тільки йому під силу навіть саме нездійсненне завдання ...

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше