06 00
Мультфільми
Мультфільм
10 20
Т/с Опер за викликом Т/с Опер за викликом
Т/с Опер за викликом
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

13 05
Х/ф Втрачений скарб
Фільм

Після запобігання спроби пограбування музею в руках поліції опиняється древня картина із загадковою схемою, сенс якої доручено встановити детективові Карлу Макбрайду. Брайан, його геніальний брат, забирає карту і незабаром з'ясовує, що це не що інше, як шлях до скарбів, захованих легендарним Колумбом. Але за ними полює могутній гангстер Артерра, який викрадає Карла. Тепер Брайану доведеться врятувати брата і знайти заховані скарби.

14 50
Х/ф Кришталеві черепи
Фільм

Коли наближення чорної діри загрожує Землі загибеллю, єдина надія на порятунок може знаходитись серед руїн стародавнього храму Майя.

16 40
Х/ф Планета мавп
Фільм

Астронавт Лео Девідсон на гігантській космічній станції навчає мавп управлінню літальними апаратами. Несподівано, один з його учнів втрачає контроль над апаратом і його уносить в один з просторово-часових тунелів. Лео тут же кидається на допомогу, однак його спіткає та ж доля. Лео робить стрибок у часі і опиняється на невідомій планеті, де править цивілізація войовничих мавп. Він потрапляє до них у полон і тепер усіма силами намагається відстояти права людей на свободу.

18 55
Х/ф Повстання планети мавп
Фільм

Вілл Родман – вчений, що займається розробкою ліків від хвороби Альцгеймера, від якої страждає його батько. Свої досліди він ставить на приматах, і одного разу помічає, що завдяки його лікам їхній інтелект постійно зростає. Він бере до себе додому одного зі своїх піддослідних. Але приходить час, коли розвиток його інтелекту призводить до жахливих наслідків. Він піднімає повстання мавп проти людства.

20 55
Х/ф Збиток
Фільм

Джон Брікнер нещодавно умовно звільнився з в'язниці і намагається стати на правильний шлях. Але йому це не вдається, і він потрапляє в світ незаконних боїв без правил ...

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше