06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 55
13 тур ЧУ з футболу Карпати- Шахтар
Матч

13 тур ЧУ з футболу Карпати- Шахтар

16 00
Х/ф Політ Фенікса
Фільм

У самому центрі монгольської пустелі, де рідко з'являються навіть дикі тварини, розбивається вантажний літак. Чекати допомоги нема звідки, запаси води вистачить ненадовго, залишається лише надія на свої сили.

18 05
Х/ф Універсальний агент
Фільм

Капітан Метт Гендрікс керує надсекретною операцією з перевезення біологічної зброї в США, але місія знаходиться на межі зриву. Терористи вирішують викрасти смертоносний вантаж, який знаходиться на борту атомного підводного човна, і нанести удар по Америці. Якщо Метт не зупинить катастрофу, світ опиниться на межі глобального конфлікту.

19 55
Х/ф Битва драконів
Фільм

У тому місці, де майбутнє і минуле складають єдине ціле, а кровожерливий тиран хоче захопити владу і при цьому народ змирився з пригніченням, обов'язково з'явиться герой. Він зможе захистити принцесу від злого лиходія і повернути справедливість в королівство, яке було колись мирним і спокійним.

21 45
Х/ф Захисник
Фільм

Охоронець радника президента Лен Рокфорд відправляється на зустріч з терористом №1. Але збройний напад змінює всі плани. Радник і злочинець зникають, а Ленс розуміє, що його використовують у хитрій грі.

23 20
Х/ф Деяка справедливість
Фільм

Джон – колишній військовий, який повернувся додому після служби в Іраку. Переживши жахливі події в тій війні, чоловік відчуває посттравматичний стресовий розлад і всіма силами намагається повернутися до нормального життя. В один прекрасний момент все, до чого він так прагнув, валиться....

01 15
Х/ф Франкенштейн
Фільм

Віктор і Марі Франкенштейни все своє життя присвятили науці. Вони працювали над створенням штучного життя і досягли успіху. Так в лабораторії з'явився Адам. На перший погляд це дорослий хлопець, але насправді він володіє інтелектом дитини і зовсім не розуміє, що з ним відбувається. Незабаром вчені вирішують вбити своє творіння. Але Адаму вдається вижити і тепер він залишився один на вулицях Лос-Анджелеса.

04 35
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Читати більше