06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 50
ДжеДАІ. Воїни доріг-2019 ДжеДАІ. Воїни доріг-2019
ДжеДАІ. Воїни доріг-2019
Програма

Оперативні новини з український доріг, хіт-паради і розслідування, корисні поради для автомобілістів – у інформаційно-аналітичній програмі ДжеДАІ. Воїни доріг. Воїни доріг. Воїни доріг. Воїни доріг. Воїни доріг. Воїни доріг. Воїни доріг

09 50
Т/с Звонар Т/с Звонар
Т/с Звонар
Серіал

Винахідливий, веселий, а іноді нахабний опер Антон Звонцов веде офіційні розслідування і водночас вирішує справи клієнтів, які не бажають звертатися до правоохоронних органів. Удача відвернеться від опера, коли в відділ прийде новий керівник, а в місті з'явиться особистий ворог Звонцова - жорстокий маніяк.

12 50
Х/ф Меч дракона
Фільм

Римський полководець Луція разом зі своїм легіоном ступив на землі Китаю. Тут їх зустрічає загін охорони, яким керує Хо Ань. Але несправедливість змушує ворогів об'єднати сили і повстати проти жадібного імператора за суверенітет Китаю.

14 50
Х/ф Конан-варвар
Фільм

У дитинстві Конан став свідком жорстокого вбивства його батьків нещадним Тулсой Думом. Хлопчик пройшов рабство, відчайдушні поєдинки та неочікувані небезпеки. Його єдина мета – помститись за смерть близьких.

17 15
Х/ф Конан-руйнівник
Фільм

Конан і його комічний супутник, грабіжник Малек, потрапляють на службу до королеви Тараміс з Шадізара. Вона наймає парочку супроводжувати принцесу Дженну та її охоронця Бомбату у пошуках двох чарівних предметів: кристалу та рогу Дагота.

19 15
Х\ф Чистильник

Громадянська війна в Анголі. Крістіан Еріксон - член елітного саперного загону, який в результаті нещасного випадку втрачає сина, хлопчик підривається на міні. Через п'ять років, пішовши зі служби, Кріс заробляє боями без правил і ще більш небезпечними "розвагами". Військовий експерт Мішель Флін розшукує його, щоб з'ясувати, звідки у терористів, які захопили заручників в штаті Нью-Йорк, новий тип "розумної" міни, яка вбила його дитину.

21 10
Х/ф Прямий контакт
Фільм

Колишній морський піхотинець Майк Ріггінс відбуває тюремне покарання за контрабанду зброї. Одного разу він отримує пропозицію визволити з полону дівчину впливової людини і доставити її в посольство. Поступово Майк починає розуміти, що став пішаком в хитромудрій політичній грі, і тепер він не довіряє нікому.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше