06 00
Казка з татом-3
Мультфільм

 «Казка з татом» - це проект, в якому діти можуть почути найбільш чарівні казки з уст зірок. І не просто почути, а й побачити їх в прекрасних ілюстраціях художника. А читають ці казки відомі татусі. 

09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 00
Х/ф Чужий: Заповіт
Фільм

У 2104 році колоніальний корабель «Заповіт» летить до планети Оріґай-6. На борту перебуває 2000 колоністів у анабіозі та 1000 ембріонів. Андроїд Волтер доглядає за кораблем, коли «Заповіт» потрапляє в зоряний спалах. Він пробуджує екіпаж і береться гасити пожежу, яка спалахнула на борту, та капітан «Заповіту», Джейк, гине. Спеціаліст з терраформінгу Деніелс Бренсон, що була дружиною капітана, тяжко переживає його втрату. Волтер обіцяє допомогти побудувати їй будинок на нові планеті.

16 15
Х/ф Санктум
Фільм

Група дайверів погоджується на ризиковану експедицію в найбільшу систему печер на Землі. Несподіваний тропічний шторм змінює їх плани. Єдиний шанс на порятунок - знайти інший вихід до моря, долаючи пастки підземелля і смертельний жах ...

18 20
Х/ф Підстава
Фільм

Троє найкращих друзів з неблагополучного району Дейв, Вінсент і Соні здійснюють зухвалі пограбування. Соні і Дейв точно вирішили покінчити з криміналом, але Вінсент готовий зробити хід конем – вбити товаришів і сховатися з награбованим. Злочин було завершено успішно, Вінсент, як і планував, забирає все собі, вистріливши в Соні і Дейва. Але злодюжка не знав, що його чекає жорстока вендета.

20 00
Х/ф Її звали Нікіта
Фільм

Нікіта – дівчина з кримінальними нахилами та наркотичною залежністю. Після спроби пограбування однієї з аптек, її заарештовують і засуджують до довічного ув'язнення. Їй роблять дивну ін'єкцію, після якої дівчина втрачає свідомість і приходить до тями в незнайомій кімнаті. Таємничий чоловік пояснює їй, що для всіх вона мертва і похована. Тепер у неї є вибір – померти насправді або почати працювати на розвідку.

22 15
Х/ф Урок виживання
Фільм

Сем Декер, колишній спецназівець, а тепер вчитель в середній школі Лінкольн – гроза своїх екстремальних підопічних. Одного разу банда садиста і психопата Честера Лемба обирає школу Лінкольн в якості бази для хитромудрого пограбування поліцейського фургона, що перевозить героїн. Сем разом зі своїми учнями оголошують бандиту справжню війну, яка стане для них вирішальним уроком виживання...

00 10
Х/ф Бойові пси
Фільм

Люди ведуть небезпечну гру. Щоб перемогти ворога, вони розробляють нову зброю – перевертнів, які заражають противників смертельною інфекцією. Одного разу монстри вийдуть з-під контрою і розпочнуть криваве полювання.

04 40
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше