06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 55
Х\ф "День Незалежності: Відродження"
Фільм

По всій планеті досі ведуться відновлювальні роботи після нападу прибульців двадцять років тому. Нове покоління землян змогло освоїти технології, які марсіани залишили на планеті. Однак багато вчених сходяться на думці, що ті, хто атакував, могли залишити на Землі маячок. Людству необхідно відшукати його, щоб запобігти можливим наступним атакам.

17 05
Х\ф "Макс Пейн"
Фільм

Макс Пейн працює співробітником Управління по боротьбі з наркотиками. У нього є все: любляча дружина, дитина, чудова робота. Але в один день якийсь психопат вбиває його сім'ю. Тепер у Макса є лише одна мета – знайти вбивцю і помститися. Однак Макса несправедливо звинувачують у вбивстві і відкривають на нього справжнє полювання. У цій ситуації Максу вже нічого втрачати, і він сповнений рішучості йти до кінця.

19 00
Х\ф "Чужий: Заповіт"
Фільм

У 2104 році колоніальний корабель «Заповіт» летить до планети Оріґай-6. На борту перебуває 2000 колоністів у анабіозі та 1000 ембріонів. Андроїд Волтер доглядає за кораблем, коли «Заповіт» потрапляє в зоряний спалах. Він пробуджує екіпаж і береться гасити пожежу, яка спалахнула на борту, та капітан «Заповіту», Джейк, гине. Спеціаліст з терраформінгу Деніелс Бренсон, що була дружиною капітана, тяжко переживає його втрату. Волтер обіцяє допомогти побудувати їй будинок на нові планеті.

21 15
Х/ф Бронежилет
Фільм

Кар'єра охоронця зі стажем, як і його життя, розвалюється як мозаїка. Щоб якось все виправити він підписується на одне сумнівне діло: стає охоронцем однієї суперважливої персони. Все б нічого, якби ця персона не була кілером, за яким почалася погоня.

23 00
Х\ф "Мега-пітон проти Гатороїда"
Фільм

Після того, як зрозуміла гігантська гіпотеза, з'являються болотисті рівнини. Сражание грозит стать крупнейшим в истории человечества…

00 50
Х/ф Старі дні
Фільм

Аби відволіктись від роботи, Джим Оуенс приїжджає додому в Індіану і збирає шкільних друзів. Весельчак підштовхує своїх нудних товаришів на божевільну авантюру та нестримні вечірки, а сам закохався у майже заміжню дівчину.

04 30
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше