06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 15
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 15
Х/ф Блекджек
Фільм

Новий клієнт охоронця Джека Девліна – фотомодель, за якою полює маніяк. Джек розумний, сильний і досвідчений, але у кожного героя є свої вади. Колись Джека засліпила світлова граната, і тепер він губиться від білого світла. Підступний і зухвалий злочинець вирішив скористатися цією слабкістю сильної людини, щоб насолодитися полюванням і впритул наблизитися до беззахисної жертви...

16 10
Х/ф День Незалежності
Фільм

Величезний інопланетний корабель наблизився до нашої планети. Від нього відокремилися невеликі кораблі, які увійшли в атмосферу Землі і тепер ніхто не знає, чого очікувати від цього візиту. Однак незабаром стає зрозуміло, що прибульці з'явилися не з мирними намірами і вночі кораблі починають масове знищення найбільших міст світу. Однак, одному пілоту хитрістю вдалося збити ворожий корабель і захопити в полон пораненого прибульця, якого він доставляє на базу ВПС в зону 51.

19 00
Х/ф День Незалежності: Відродження
Фільм

По всій планеті досі ведуться відновлювальні роботи після нападу прибульців двадцять років тому. Нове покоління землян змогло освоїти технології, які марсіани залишили на планеті. Однак багато вчених сходяться на думці, що ті, хто атакував, могли залишити на Землі маячок. Людству необхідно відшукати його, щоб запобігти можливим наступним атакам.

21 10
Х/ф Імперія вовків
Фільм

Молодий поліцейський Поль розслідує серію жорстоких вбивств в турецькому кварталі Парижа. Намагаючись зрозуміти, хто катує і вбиває дуже схожих один на одного жінок, він звертається за допомогою до старого поліцейського Шиффера, який відомий своєю поганою репутацією. Разом вони йдуть по сліду невловимого вбивці...

23 35
Х/ф Акуляче торнадо 5: Глобальне роїння
Фільм

Велика частина Америки лежить в руїнах, а в цей час на інші континенти обрушується торнадо, який приносить з собою кровожерливих акул. Фін разом зі своєю сім'єю починає подорож по світу, щоб допомогти людям вижити.

04 25
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше