06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Дракони і підземелля
Фільм

У казковій країні Ізмір населення ділиться на дві касти: могутні маги і безправні люди, які не володіють магічним даром. Молода імператриця Савіна хоче тільки блага для всього населення своєї країни, але головний чаклун Профіон має намір змістити її з престолу і захопити владу.

15 00
Х/ф Зоряна брама: Початок
Фільм

Кетрін разом зі своїм батьком, відомим вченим-археологом Полом Ленгфордом, знайшла поховану в єгипетських пісках загадкову конструкцію. Довгі десять років вони намагалися визначити походження і призначення дивовижного артефакту, проте не досягли якогось істотного прогресу. Але несподівана поява німецького дослідника-окультиста допомагає усвідомити справжню природу таємничої знахідки, що є воротами в невідомий світ.

17 05
Х/ф Літаючі мечі біля брами Дракона
Фільм

XV-е століття Китай. Бідність населення не може зробити народ щасливими в той час, як країною правлять впливові і жорстокі євнухи, які люто пригнічують будь-які прояви народного обурення. Події розгортаються в невеликій таверні однієї з китайських провінцій, де мешкають тільки вбивці і грабіжники. Генерал Чоу Вай вступає в бій з Тсяо Си-Янем.

19 25
Х/ф День Незалежності
Фільм

Величезний інопланетний корабель наблизився до нашої планети. Від нього відокремилися невеликі кораблі, які увійшли в атмосферу Землі і тепер ніхто не знає, чого очікувати від цього візиту. Однак незабаром стає зрозуміло, що прибульці з'явилися не з мирними намірами і вночі кораблі починають масове знищення найбільших міст світу. Однак, одному пілоту хитрістю вдалося збити ворожий корабель і захопити в полон пораненого прибульця, якого він доставляє на базу ВПС в зону 51.

22 15
Х/ф Смертельне падіння
Фільм

Майкл Шонессі – один з кращих агентів ЦРУ, який отримує нове секретне завдання – потрапити у велике кримінальне угруповання контрабандистів, що промишляють на північному кордоні США і Мексики. Здавалося, що ця місія зовсім скоро завершитися, але проблеми прийшли звідти, звідки Майкл зовсім не очікував. Його друг виявився зрадником і, щоб позбутися від Майкла, він скинув його з літака з висоти в півтора кілометра. Однак Майклу вдалося вижити, і тепер він збирається помститися ...

00 00
Х/ф Акуляче торнадо: Четверте пробудження
Фільм

Фильм

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше