06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

10 10
Т/с Опер за викликом-4 Т/с Опер за викликом-4
Т/с Опер за викликом-4
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

12 05
Х/ф Боксер
Фільм

Після 10-річного тюремного ув'язнення колишній чемпіон з боксу Ділан виходить на свободу. Але доля знову підносить йому випробування.

13 55
Х/ф Робінзон Крузо
Фільм

Робінзон Крузо збігає до Англії після того, як в поєдинку за любов прекрасної дівчини вбиває свого друга Патріка. Йому вдається влаштуватися моряком на торгове судно, що дає йому можливість заробити багато грошей для майбутнього з коханою Марі. Однак чергова подорож закінчується трагедією, оскільки їх корабель зазнає аварії.

15 45
Х/ф Шанхайський полудень
Фільм

Коли прекрасну китайську принцесу викрадають, Чону Вангу вдається потрапити в войовничу делегацію і опинитися в самому серці Америки і непередбачуваних подій. Разом з випадковим напарником китайський охоронець потрапляє у всілякі переробки; між справою, він допомагає племені Сіу, викурює трубку миру, і тут же опиняється на стежці війни, по якій пробігають його численні вороги.

17 50
Х/ф Сахара
Фільм

Відважний шукач скарбів Дірк Пітт і його кращий друг Ал Джордіно направляються в найбільшу і найзагадковішу пустелю світу, щоб знайти загублене судно, а на його борту - довгоочікуваний скарб. На складному шляху до незчисленних скарбів героям потрібно не просто пройти величезну пустелю, але і врятувати жителів від смертельної хвороби, джерело якої шукає прекрасний лікар Єва Рохас.

20 10
Х/ф Правдива брехня
Фільм

Гаррі Таскер - секретний агент, який веде подвійне життя. Удома він - порядний і тихий сім'янин, співробітник комп'ютерної компанії, якого часто відправляють у відрядження. А насправді він полює за групою терористів Червоний джихад. Незабаром Гаррі починає підозрювати, що дружина зраджує йому. Гаррі усвідомлює, що сам відштовхує її своїм секретним життям і частою відсутністю. Він вирішує залучити свою дружину в імпровізовані шпигунські ігри ...

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше