06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 00
Х/ф Вулкан
Фільм

В одному з найбільш населених районів Лос-Анджелесу раптово прийшов в активну дію вулкан. Розпечена, смертельно небезпечна лава вже почала дійшла вулиць міста. Врятувати городян готовий офіцер служби порятунку Майк Рук.

15 55
Х/ф Ураган 500 миль на годину
Фільм

У результаті невдалого експерименту на місто наближується смертоносний ураган, що може знищити все живе навколо. Звичайний шкільний вчитель, дізнавшись про майбутню катастрофу, намагається евакуювати свою сім’ю на безпечну відстань. Чи встигне він врятувати їх, адже стихія вже почала набирати неабиякі оберти

17 25
Х/ф Подвійний дракон
Фільм

Брати Лі, що віртуозно володіють східними єдиноборствами, вступають в битву за володіння другою половиною магічного талісмана. Проти сміливців виступають непереможні сили темряви, очолювані демоном Кога Шуко. Брати пройдуть через лабіринти руїн, по водній гладі річок і спорожнілих вулицях, щоб заволодіти стародавньою силою і врятувати рідне місто.

19 15
Х/ф Подвійний удар
Фільм

Колись мафія з Гонконга безжально розправилась з батьками братів-близнюків Чеда та Алекса. Доля розкидала їх по різні сторони океану: один виріс у Каліфорнії, інший залишився у Гонконзі. Після 25 років вони зустрінуться, аби помститися ворогам.

21 15
Х/ф Морська пригода
Фільм

Джеррі покинула дівчина. Щоб підтримати товариша, найкращий друг пропонує йому відправиться у морську подорож на кораблі, заповненому красунями. Проблеми починаються з того моменту, коли друзі розуміють, що цей круїз тільки для чоловіків, серед котрих – ексцентричний мільйонер, якому сподобався Нік.

23 05
Х/ф Мега-акула проти Колоса
Фільм

Під час пошуків нових джерел енергії Росія пробуджує Колоса – величезного робота, створеного у часи Холодної війни на випадок останньої битви двох світових гегемонів.

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Читати більше