06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

12 50
Х/ф Мисливці за реліквіями
Фільм

Єрусалим. Археолог Штеффен вирішує розкопати стародавню гробницю, але побачене його вражає. У цьому таємному місці з тисячолітньою історією він знаходить сучасну камеру, що навіть не надійшла в продаж, і клаптик паперу з написом: «Ісус». Тепер йому доведеться ризикнути і розкрити цей секрет.

16 40
Х/ф Спис долі
Фільм

Мисливець за скарбами Еік, його кохана і їхній близький друг Юстус вирішують відправитися на пошуки зниклого професора Бахмана. Вони дізнаються про те, що професор тривалий час займався дослідженням загадкового античного артефакту, названого Святим списом. Якщо вірити легендам, то саме це спис пронизав бік самого Ісуса Христа. Просякнувши його кров'ю, воно стало чарівним, його власник отримує невразливість.

19 10
Х/ф Останній легіон
Фільм

Римська імперія в агонії, династія Цезарів переможена. Варвари ув’язнюють останнього імператора, але сміливцю вдається втекти. Він відправляється в ризиковану подорож до берегів Британії, щоб очолити Дев'ятий легіон, який зберіг вірність Риму.

21 00
Х/ф Меч дракона
Фільм

Римський полководець Луція разом зі своїм легіоном ступив на землі Китаю. Тут їх зустрічає загін охорони, яким керує Хо Ань. Але несправедливість змушує ворогів об'єднати сили і повстати проти жадібного імператора за суверенітет Китаю.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше