06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

11 35
Х/ф Медальйон
Фільм

Невідомі викрадають дочку колишнього злодія в законі. Викрадачі повідомляють, що тримають дівчинку-підлітка в багажнику таксі і у батька є всього кілька годин, аби врятувати дитину. Йому доведеться знову вийти на кримінальні стежки Нью-Йорку.

13 25
Х/ф Легенди: Гробниця дракона
Серіал

Команда дослідників подорожує Китаєм в пошуках слідів доісторичних тварин. Випадково вони знаходять місце, де величезних розмірів монстри не просто добре збереглися, а й живуть і полюють як ні в чому не бувало. Радість від знайомства з знахідками псує мисливець на ім'я Харкер, який відкрив стрілянину в самий непідходящий момент. Тепер людям доведеться протистояти розбурханим монстрам і рятуватися втечею.

15 10
Х/ф Спис долі
Фільм

Мисливець за скарбами Еік, його кохана і їхній близький друг Юстус вирішують відправитися на пошуки зниклого професора Бахмана. Вони дізнаються про те, що професор тривалий час займався дослідженням загадкового античного артефакту, названого Святим списом. Якщо вірити легендам, то саме це спис пронизав бік самого Ісуса Христа. Просякнувши його кров'ю, воно стало чарівним, його власник отримує невразливість.

17 55
Х/ф Янгол-охоронець
Фільм

Ніна, молода дівчина - сирота, несподівано стає свідком вбивства, скоєного багатим підприємцем. Тепер вона - велика проблема на шляху бізнесмена. Її порятунком стає колишній солдат Макс. Відтепер він її ангел-охоронець. Щоб залишитися в живих, їм потрібно терміново зникнути ...

20 20
Х/ф Чорний яструб
Фільм

Сомалі. Населення вимирає від страшного голоду. У місті Могадішо свавільничає польовий командир Айдід, він вбиває мирних громадян і відбирає гуманітарну допомогу. Орли з Вашингтона вирішують захопити злочинця.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

Останні новини

15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Читати більше