06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

11 45
Х/ф Вуличний гонщик
Фільм

Джон з дитинства мріяв стати великим гонщиком. В одній з гонок він збиває дитину. Тепер хлопчикові потрібна термінова операція, на яку немає грошей. І Джон вирішує взяти участь в найнебезпечніших вуличних гонках.

13 15
Х/ф Швидкий і жорстокий
Фільм

Коли терористи встановили бомбу на літаку, пасажирам доведеться зробити неможливе, аби вижити. Адже бомба здетонує, якщо літак опуститься нижче 250 метрів.

15 00
Х/ф Кікбоксер
Фільм

Брати Курт та Ерік Слоан відправляють до Таїланду, аби довести місцевим кікбоксерам перевагу американської школи над тайською. Але бій з чемпіоном закінчується для Еріка трагічно. Щоб помститися за паралізованого брата, Курт йде до майстра тайської боротьби Зену…

16 55
Х/ф Кікбоксер-2: Дорога назад
Фільм

Девід Слоан викладає бойове мистецтво, але виходити у ринг за гроші відмовляється. Зіштовхнувшись з труднощами він все ж таки проводить бій з кращими учнем жорстокої школи Масіа… і перемагає. Однак виявляється, що покинути бої без правил так само важко, як піти з мафії – виживають одиниці.

18 30
Х/ф Кікбоксер-3: Мистецтво війни
Фільм

На благодійному змаганні з кікбоксингу, що відбувся у Ріо-де-Жанейро, Девід Слоун знайомиться з хлопчиськом Маркосом та його сестрою Ізабеллою. Менеджер суперника Девіда – викрадає Ізабеллу з метою шантажу. Поліція не в змозі допомогти у пошуках дівчини, і тоді Девід та Зіан вирішують рятувати її власними силами.

20 20
Командо
Фільм

Група терористів викрадає Дженні, юну дочку відставного командира десантного підрозділу Джона Метрікса, щоб шантажем змучити його вбити президента однієї латиноамериканської країни. Джон виходить на стежку війни.

22 10
Х/ф Королі вулиць-2
Фільм

Колеги поліцейського Марті Кінгстона жорстоко вбиті один за іншим. Він і детектив з відділу по розслідуванню вбивств намагається встановити справедливість. В ході розслідування з'ясовуються шокуючі таємниці. Однак, Марті твердо має намір йти до переможного кінця.

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше