06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Командир ескадрильї
Фільм

На просторах всесвіту розгорається непримиренна війна між людською расою і злісними інопланетними істотами - кілраті. Крістофер Блер і Тодд Маршалл - новенькі натреновані співробітники, які подорожують на борту невеликого озброєного судна. Дорогою їх втягує в гравітаційний колодязь, і вони втрачають свій навігаційний комп'ютер. Ця унікальна річ опиняється у кровожерливих кілраті. Тепер в їхньому розпорядженні знаходяться надважливі координати планети Земля.

14 50
Х/ф Коммандо
Фільм

Джон Матрікс - колишній командир спецпідрозділу, який проводив спецоперації на Близькому Сході, СРСР і Центральній Америці. Нарешті він знайшов спокійне життя. Змінивши ім'я, він, зі своєю одинадцятирічної дочкою, оселився у великому будинку, який знаходиться в лісі далеко від міста. Однак його спокійне життя тривало недовго. Вороги з минулого дізналися про його місце знаходження і викрали його улюблену дочку.

16 35
Х/ф Стукач
Фільм

Власник невеликої будівельної фірми Джон намагається врятувати свій бізнес і весь час проводить на роботі. Все змінюється, коли його сина звинувачують у злочині, за який він може отримати 10 років ув'язнення. Щоб врятувати сина, Джон повинен проникнути у лігво мексиканських наркоторговців і здати їх поліції.

18 40
Х/ф Втікачі
Фільм

Ув'язненим Пайперу і Додж вдається втекти з в'язниці. За хлопцями полюють не тільки копи, а й кубинська мафія. Бо в руках хакера Доджа 25 мільйонів і компромат на ділків.

20 30
Х/ф Медальйон
Фільм

Невідомі викрадають дочку колишнього злодія в законі. Викрадачі повідомляють, що тримають дівчинку-підлітка в багажнику таксі і у батька є всього кілька годин, аби врятувати дитину. Йому доведеться знову вийти на кримінальні стежки Нью-Йорку.

22 10
Х/ф Кур'єр
Фільм

Відважний кур'єр намагається надіслати чемоданчик якомусь кримінальному авторитету, місцезнаходження якого нікому не відомо. Виконати цю місію кур'єру всіляко заважають корумповані поліцейські і представники злочинного світу, що переслідують його по всій країні.

00 00
Він, вона і телевізор
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Читати більше