06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор-2
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

12 45
Х/ф Знак пошани
Фільм

Довгий час двоє детективів вистежували банду наркоторговців, яка займалася переправленням великих обсягів на територію США. Ретельно спланувавши операцію, співробітники правоохоронних органів приступили до захоплення. Однак злочинці чинили опір. Це призвело до страшної трагедії: під час перестрілки загинула маленька дитина.

14 45
Х/ф Незнайомець
Фільм

Агент ФБР в ході секретної операції втрачає пам'ять. Він взагалі нічого не може пригадати: хто він, звідки, як його звуть, і хто його сім'я. Зате його пам'ятає ФБР, російська мафія і одна красива дівчина. Усім від нього щось потрібно, адже у нього в голові залишилася важлива інформація. Тепер, аби вижити, йому доведеться згадати все.

16 35
Х/ф За лінією вогню
Фільм

В'єтнамська війна. Тут проявляються і найнижчі, і найблагородніші якості людини. Тут жінки б'ються нарівні з чоловіками, тут під кулями зраджують друзів. Перевірений військовий Майк Вестон знову відправляється в саме пекло, щоб знайти зниклого друга. Небезпечні пастки, полон, катування – ось, що чекає героя попереду.

18 05
Х/ф Віддача
Фільм

Після вбивства його сім'ї екс-коп хотів піти з життя. Однак він узяв себе в руки і присвятив себе єдиній меті – знайти винних в загибелі рідних.

20 00
Х/ф Чорна вода
Фільм

Скот Вілер - агент під прикриттям, який присвятив своє життя роботі на благо держави. Одного разу він приходить до тями в абсолютно незнайомому місці і дізнається від сусіда, що знаходиться в засекреченій в'язниці, вибратися з якої просто не реально, оскільки знаходиться вона посеред океану. Агента звинувачують в зраді. Тепер Скоту необхідно знайти тих, хто підставив його, а також спробувати вибратися на свободу.

22 00
Х/ф Бейтаун поза законом
Фільм

Місцева мафія змушує Нейта Теннера, власника бару Чорний пелікан, продати свій заклад. Потрапивши в засідку, Нейт залишається вмирати, залишивши бар на розтерзання бандитам. Але в місто приїжджає його племінник Шейн і вирішує зруйнувати плани негідників.

Останні новини

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Читати більше