06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Втрачений скарб
Фільм

Після запобігання спроби пограбування музею в руках поліції опиняється древня картина із загадковою схемою, сенс якої доручено встановити детективові Карлу Макбрайду. Брайан, його геніальний брат, забирає карту і незабаром з'ясовує, що це не що інше, як шлях до скарбів, захованих легендарним Колумбом. Але за ними полює могутній гангстер Артерра, який викрадає Карла. Тепер Брайану доведеться врятувати брата і знайти заховані скарби.

14 50
Х/ф Загадки Сфінкса
Фільм

Керін Перрі вважала свого батька тихим домосідом, поки їй не стали відомі обставини загибелі її діда. Його смерть виявилася нерозривно пов'язано з міфічною істотою, що зберігає давні секрети Єгипту - Сфінксом. Озброївшись усім необхідним, Керін з батьком відправляються в Каїр, щоб розшифрувати сім смертельних загадок Сфінкса.

16 40
Х/ф Земля, забута часом
Фільм

Дві пари молодят під час круїзу потрапляють на таємничий острів, який існує в межах Бермудського трикутника. Тут їм доведеться боротися з динозаврами і доісторичними ссавцями.

18 15
Х/ф Люта планета
Фільм

Група вчених створила пристрій, який дозволяє побачити паралельні всесвіти. Але під час експерименту машина дає збій і переміщує групу в світ лютих монстрів. Щоб вижити і повернутися додому, мандрівники повинні використовувати всю свою винахідливість...

20 05
Х/ф Хижаки
Фільм

Космічні мисливці Хижаки, вражені талантами душогуба Ройса, викрадають його і доставляють на свою планету, де висаджують посеред джунглів. Незабаром герой дізнається, що він такий не один. Найнебезпечніші злочинці світу стають жертвами безжалісних убивць.

22 05
Х/ф Чужі проти Хижака-2
Фільм

Наші дні. В Антарктиду вирушила група вчених, для пошуку колиски стародавньої цивілізації. Під брилою льоду вчені виявляють піраміди. У цих побудовах були знайдені людські останки і сліди життєдіяльності представників неземної цивілізації. Виявляється, вчені розкопали місце полювання хижаків, які знищують чужих.

04 35
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше