06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор-2
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

13 05
Х/ф Бен-Гур
Фільм

Історія Бен-Гура, нащадка знатного юдейського роду, якого зрадив його кращий друг-римлянин. Провівши багато років в рабстві на римських галерах, Бен-Гур в результаті отримує можливість повернутися на батьківщину і помститися кривдникові.

15 20
Х/ф Перлини дракона
Фільм

Посланий на Землю для знищення людства прибулець Гоку вирішує перейти на сторону людей. Оголосивши війну своїм братам, він пробуджує інопланетне зло.

16 50
Х/ф Єдиний
Фільм

Ю-Лоу, один із співробітників таємної організації, вирішив убити своїх двійників в паралельних світах, для того щоб присвоїти собі їх життєву силу. Єдиний, хто може перешкодити втілити в реальність підступний план Ю-Лоу - це його останній двійник в одному з паралельних світів, поліцейський департаменту лос-анджелеської поліції, Габріел Лоу.

18 20
Х/ф Кредо вбивці
Фільм

Завдяки революційній технології, яка розкриває генетичні спогади, Каллум Лінч переживає пригоди свого предку Агілара де Нерха, який жив в 15 столітті в Іспанії. Каллум дізнається, що він походить від таємничого таємного товариства, ассасинів, і накопичує неймовірні знання і навички, щоб боротися з потужною організацією тамплієрів в наші дні.

20 20
Х/ф Спіймати і вбити
Фільм

Джим Родс - агент патрульної служби. Він переїздить в гори Монтани, де мріє про щасливе життя зі своєю дочкою-підлітком. Але все йде не за планом ...

22 15
Х/ф Чужий проти Хижака-2
Фільм

Наші дні. В Антарктиду вирушила група вчених, для пошуку колиски стародавньої цивілізації. Під брилою льоду вчені виявляють піраміди. У цих побудовах були знайдені людські останки і сліди життєдіяльності представників неземної цивілізації. Виявляється, вчені розкопали місце полювання хижаків, які знищують чужих.

04 40
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше