06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Експедиція «Ноїв ковчег»
Фільм

Після загадкової смерті професора Соренсена, його племінник Роберт вирішує розслідувати вбивство. Для цього він повинен розшифрувати старовинний вірменський манускрипт, який вивчав дядько. Але реліквія розкриє страшну таємницю – скоро настане Армагеддон.

15 35
Х/ф Закон доблесті
Фільм

У Коста-Ріці наркоторговці захоплюють у полон агента ЦРУ Моралес, для порятунку якої вирушає загін морських котиків. У той самий час на Філіпінах терорист вбиває американського посла, його дитину і десятки дітей на території школи, при цьому злочинцеві вдається втекти до Індонезії.

17 20
Х/ф Бюро людяності
Фільм

У віддаленому майбутньому американський уряд затвердив секретну програму, за якою бідних, неосвічених і неугодних країні людей спочатку висилають в колонію, а потім знищують. Одна з таких справ потрапляє в руки агенту. Перейнявшись симпатією до самотньої матері і її сина, він вирішує допомогти їм втекти.

19 05
Х/ф Перше вбивство
Фільм

Досвідчений офіцер розслідує викрадення хлопчика, який став свідком розбірки між грабіжниками банку. Визволити дитину так само поспішає його молодий батько Вілл. Але у копа є серйозні підозри - а чи не був він пов'язаний з цим пограбуванням …

21 00
Х/ф Некерований
Фільм

Недбалість одного з працівників залізничної станції може привести до загибелі цілого регіону. Запобігти аварії беруться досвідчений інженер Френк і молодий кондуктор Вілл. Їх завдання - зупинити кілометровий потяг, який везе в своїх цистернах небезпечні хімікати.

22 50
Х/ф Спис долі
Фільм

Мисливець за скарбами Еік, його кохана і їхній близький друг Юстус вирішують відправитися на пошуки зниклого професора Бахмана. Вони дізнаються про те, що професор тривалий час займався дослідженням загадкового античного артефакту, названого Святим списом. Якщо вірити легендам, то саме це спис пронизав бік самого Ісуса Христа. Просякнувши його кров'ю, воно стало чарівним, його власник отримує невразливість.

04 40
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше