06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 00
Х/ф Таємниця Майа
Фільм

Девід і Філіп працюють кур'єрами і кожен день своєчасно доставляють небезпечні вантажі. Їх нинішня місія - доставити в Мексику викуп за викрадену дівчину. Незадовго до початку завдання Філіп був убитий, а викуп вкрадений. Щоб врятувати дівчину, Девіду потрібно попрацювати з її матір'ю. Починається небезпечна подорож через густі джунглі до таємничого міста майя.

14 50
Х/ф Таємниця татуйованої мумії
Фільм

Три водолаза знаходять повністю татуйований труп, який протягом багатьох років знаходився в каналізаційній системі Вени. Ця карта скарбів може направити шукачів до сховища катарів. Ось тільки знахідка цікавить не лише відчайдушних сміливців.

16 45
Х/ф В ім’я Бен-Гура
Фільм

Через зраду товариша Бен-Хура потрапляє в полон на довгі роки. Здобувши свободу, у нього залишається одна мета - помститися ворогу. Але зробити це не так просто, коли за тобою полює армія Риму.

18 20
Х/ф Слідопит
Фільм

Після спалення чергового поселення, хлопчик-вікінг відмовляється вбивати полоненого індіанського підлітка. Щоб покарати, вікінги залишають його у ворогів. Мине небагато часу і саме цей вже змужнілий хлопець поведе за собою плем'я у чергову сутичку із завойовниками.

20 15
Х/ф Геркулес
Фільм

Геркулес - могутній син Зевса, який, зробивши 12 подвигів, втратив сім'ю і знаходить розраду лише в кривавих битвах. Блукаючи по Землі, він збирає відчайдушних воїнів. Фракський цар Котіс, знаючи силу і сміливість шістьох героїв, бере їх на службу. Їх завдання - створити найсильнішу і могутню армію всіх часів.

22 05
Х/ф Повернення Геркулеса
Фільм

Юнак, чию наречену викрали, звертається за допомогою до Геркулеса, що живе у вигнанні. Тепер Геркулесу і групі сміливців доведеться відправитися в небезпечну подорож. На своєму шляху їм вони проллють багато крові, адже новий король не допустить, щоб у нього забрали титул, який він недавно вкрав.

23 55
Х/ф Подвійні неприємності
Фільм

Банда грабіжників коштовностей намагається навести підозру на братів-близнюків, один з яких - поліцейський, а другий - зломщик-рецидивіст. Щоб провчити кривдників, вони змушені стати партнерами. Посеред запальних погонь і ураганної стрільби Девід намагається перевиховати братика Пітера і розтлумачити йому, що красти - недобре!

04 25
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі

Своїм кришталево чистим повітрям відомий Південний океан, але…

Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму
Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

77 Каннський кінофестиваль оголосив свою програму. Київстар ТБ зібрала найважливіше…

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

Читати більше