06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 00
Х/ф Прибулець
Фільм

2079 рік. Уже багато років земляни ведуть війну з прибульцями. Талановитий вчений Спенсер Олхем створює унікальну зброю для боротьби з ними. Але в один прекрасний день його самого оголошують прибульцем і починають широкомасштабне полювання. Коли всі спецслужби шукають його країни, Спенсер повинен довести свою невинуватість і зрозуміти, хто він насправді...

15 45
Х/ф День, коли Земля зупинилась
Фільм

Інопланетянин прилітає на Землю, щоб попередити: якщо люди не припинять війни, планету знищать ззовні. Непокора землян зіграє з ними злий жарт.

17 15
Х/ф Придорожній заклад
Фільм

Далтон - легендарний вибивала, який прибуває в Джаспер з певною метою: відновити порядок в небезпечному барі «Подвійна порція». У той час, як він рятує бар від головорізів, хуліганів і найманих убивць, міцнішає гнів їхнього роботодавця - відомого рекетира Бреда Уеслі.

19 20
Х/ф Найманець
Фільм

Агент Майкл Дейн нейтралізує найману вбивцю, яка повинна була «прибрати» глав Чехії та США. Здавалося б, небезпека минула, але Майкл дізнається, що існує інший, невідомий кілер...

21 05
Х/ф Захисник
Фільм

Охоронець радника президента Лен Рокфорд відправляється на зустріч з терористом №1. Але збройний напад змінює всі плани. Радник і злочинець зникають, а Ленс розуміє, що його використовують у хитрій грі.

22 50
Х/ф Я прийшов з миром
Фільм

Поліцейський Джек Кейн бере участь в секретній операції по захопленню найбільшого в Х'юстоні постачальника наркотиків. Однак загадкова загибель напарника змушує його приступити до розслідування, в ході якого він стикається з інопланетним вбивцею.

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
Читати більше