06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор-3
Гумор

Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить по-доброму кепкувати одне з одного, а також, зручно вмостившись на родинному дивані, разом переглядати по телевізору різні веселі історії. Кожному телесюжету передують короткі родинні скетчі. Комічні ситуації в житті Яни та Богдана виникають довкола різних побутових дрібниць, звичайних життєвих подій, бажань і потреб.

11 40
Х/ф Джек Гантер. В пошуках скарбів Угаріта
Фільм

Джек Гантер – археолог, мисливець за скарбами і шукач пригод. Під час перебування у приватному музеї Франції, він викрадає фрагмент древньої кам’яної плити з клинописом.

13 20
Х/ф Джек Гантер. Прокляття гробниці Ехнатона
Фільм

Джек зустрічає Ліз Джонсон, агента національної безпеки, котра пояснює йому, що знайдений у Єгипті обеліск зі стародавніми письменами, пов’язує склеп фараона Ехнатона і загублені скарби Угаріта.

15 10
Х/ф Джек Гантер. Небесна зірка
Фільм

Священний артефакт Ехнатона «Око Небесної зірки», що наділений неймовірною містичною силою, викрадено. Злочинці намагаються продати його російській мафії, зустріч призначено на території Румунії.

17 00
Х/ф Робокоп
Фільм

Майбутнє. Після загибелі одного з кращих поліцейських лікарі-експериментатори створюють з нього невразливого кіборга Робокопа, який самотужки бореться з бандою злочинців. Однак міцна броня не рятує Робокопа від болісних, уривчастих спогадів про минуле: він постійно бачить жахливі сни, в яких гине від рук жорстоких злочинців. Тепер він не тільки чекає правосуддя, а й жадає помсти.

18 50
Х/ф Робокоп-2
Фільм

Робот-поліцейський продовжує патрулювати вулиці Детройта. На цей раз йому доведеться знищити фабрику, яка незаконно виробляє новий вид наркотиків, а також поборотися з роботом-вбивцею. Створений в секретній лабораторії ворог хоче ліквідувати Робокопа.

21 00
Х/ф Робокоп-3
Фільм

Могутня корпорація ОCP одержима ідеєю будівництва утопічного Дельта-Сіті на місці Детройта. З цією метою людей масово позбавляють житла, в місті панує злочинність і корупція. Організовано повстанський рух, проти якого виступає Робокоп і його напарниця Льюїс, щоб в останній момент перейти на бік повсталих жителів міста. ОСР має намір позбутися від Робокопа. З цією метою з Японії прибуває термінатор-самурай ...

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

Останні новини

Фото літаючих динозаврів: свідчення загадкових зустрічей людей з гігантськими птахами
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі
Хмари, дощ і аерозольні частинки: розкрито таємницю найчистішого повітря на Землі

Своїм кришталево чистим повітрям відомий Південний океан, але…

Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму
Фільм про Трампа та нова робота Йоргоса Лантімоса: Каннський кінофестиваль оголосив цьогорічну програму

77 Каннський кінофестиваль оголосив свою програму. Київстар ТБ зібрала найважливіше…

Кремль настільки боїться викрадених ним українських дітей, що створив окремий орган контролю над ними
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?
Найдавніші скам'янілості Homo erectus, яким 2 млн років, знайшли у Кенії: що це означає для науки?

Вони жили неподалік від стабільних водойм та відкритих середовищ, що свідчить…

Читати більше