06 00
Мультфільми
Мультфільм
09 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 30
Х/ф День, коли Земля зупинилась
Фільм

Інопланетянин прилітає на Землю, щоб попередити: якщо люди не припинять війни, планету знищать ззовні. Непокора землян зіграє з ними злий жарт.

15 10
Х/ф Найкращі серед найкращих
Фільм

П'ятеро молодих спортсменів повинні забути про свої розбіжності і особисті проблеми для того, щоб єдиною командою захищати честь національної збірної США з теквандо на міжнародних змаганнях. Під керівництвом мудрого тренера їм це вдається, і вони демонструють свою майстерність.

17 00
Х/ф Найкращі серед найкращих-2
Фільм

Алекс, Томмі і Тревіс потрапляють у трагічну ситуацію, і лише відданість один одному дозволяють їм стати тріумфаторами Лас-Вегаса. Однак жорстоке вбивство друга спонукає їх проявити боєздатність не тільки в спорті.

18 50
Х/ф Найкращі серед найкращих-3
Фільм

17-річний Оуен втікає з дому назустріч небезпечним пригодам, непередбачуваним пасткам і потрапляє в неонацистський табір. А тут без прийомів карате будь-кого чекає смерть.

20 25
Х/ф Найкращі серед найкращих-4
Фільм

У руки Томмі Лі потрапляє диск з державними таємниця, викрадений російською мафією. Для гангстерів він стає головною мішенню. Бандити беруть у полон доньку Томмі…

22 05
Х/ф Відкрите море
Фільм

Ніхто з нас не може знати, що чекає на нього через пару годин. Захоплююча подорож по блакитному океану, яка спочатку обіцяла героям лише отримання яскравих емоцій, вартувала дуже дорого. Ціна невинної морської прогулянки для привабливих юнаків і дівчат - це життя. Чи вдасться їм виграти в суворій боротьбі - залежить виключно від їх кмітливості і відваги.

23 45
Х/ф Вулкан
Фільм

В одному з найбільш населених районів Лос-Анджелесу раптово прийшов в активну дію вулкан. Розпечена, смертельно небезпечна лава вже почала дійшла вулиць міста. Врятувати городян готовий офіцер служби порятунку Майк Рук.

01 50
Х/ф Чорна маска
Фільм

Скромний бібліотекар Цуй Чик завоював репутацію зануди і «книжкового хробака» навіть серед своїх колег. Вони й уявити не можуть, що колись він служив в секретній групі спецназу, солдатам якої провели експериментальну операцію і вони стали несприйнятливі до болю. Але спокійному життю Цуй Чика приходить кінець, коли його колишні товариші по службі перетворюються в жорстоких злочинців. Ховаючись під чорною маскою, він вирішує дати їм відсіч.

04 20
Цілком таємно-2017 Цілком таємно-2017
Цілком таємно-2017
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Business Breakfast з Володимиром Федоріним від Forbes відтепер доступний на Київстар ТБ
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину
В нафтогазовій державі не вистачає палива: в росії повідомляють про дефіцит бензину

Все завдяки санкціям та злагодженій роботі ЗСУ, СБУ та ГУР…

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
Читати більше