06 00
Мультфильмы
Мультфільм
08 15
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

10 10
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 10
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

13 40
Т/с Ласко-кулак Бога
Серіал

Монах Ласко - в минулому солдат миротворчих сил. Після пережитих жахів війни, він вирішив покинути службу в армії і знайти спокій в монастирі. Але незабаром Ласко дізнається про таємний стародавній орден, мета якого - спокій населення. Тепер майбутнє країни і життя людей залежить від колишнього солдата і його нових братів.

15 30
Х/ф Гарячі голови
Фільм

Щасливчик Харлі – майстер пілотування, котрого чекає найскладніша військова операція.

17 05
Х/ф Гарячі голови-2
Фільм

Льотчик Топпер Харлі покинув службу і живе в далекому буддистському монастирі, де віднаходить гармонію всередині себе.

18 50
Х/ф Політ Фенікса
Фільм

У самому центрі монгольської пустелі, де рідко з'являються навіть дикі тварини, розбивається вантажний літак. Чекати допомоги нема звідки, запаси води вистачить ненадовго, залишається лише надія на свої сили.

21 00
Х/ф Хижаки
Фільм

Космічні мисливці Хижаки, вражені талантами душогуба Ройса, викрадають його і доставляють на свою планету, де висаджують посеред джунглів. Незабаром герой дізнається, що він такий не один. Найнебезпечніші злочинці світу стають жертвами безжалісних убивць.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше