06 00
Мультфильмы
Мультфільм
08 05
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

10 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 50
Т/с Ласко-кулак Бога
Серіал

Монах Ласко - в минулому солдат миротворчих сил. Після пережитих жахів війни, він вирішив покинути службу в армії і знайти спокій в монастирі. Але незабаром Ласко дізнається про таємний стародавній орден, мета якого - спокій населення. Тепер майбутнє країни і життя людей залежить від колишнього солдата і його нових братів.

16 45
Х/ф Що приховує брехня
Фільм

Успішний бізнесмен, який торгує діамантами, і його чарівна дружина-дизайнер здаються ідеальною сім'єю. Але коли в їх розкішний будинок прийдуть непрохані гості і нависне смертельна загроза, назовні вилізуть зрада і брехня.

18 30
Х/ф Збройний барон
Фільм

Юрій Орлов - найбільший торговець зброєю. Він мріє досягти тих же висот, що і його кумир - Симеон Вайс. Але в бізнесі не все виявляється так просто. Поступово на його слід виходить Джек Валентайн - агент Інтерполу, дружина йде від нього, а брат Віталій гине.

20 45
Х/ф Небезпечний Бангкок
Фільм

Кілер Джо їде в Бангкок, щоб вбити чотирьох людей. У якості помічника він наймає кишенькового злодюжку Конга і зустрічає глухоніму дівчину, яка працює в аптеці. Зв'язавши роботу і особисті відносини, Джо допускає найнебезпечнішу помилку ...

22 40
Х/ф Магнум Опус
Фільм

Боротьба ветерана Даніеля Кліффа проти американської розвідки, під час якої спливуть секрети його минулого. Пекельна подорож брехні, зради і урядової відплати.

00 10
Х/ф Литовське весілля
Фільм

Четверо англійців-мародерів пограбували підпільне казино і вирішили сховатися в Малайзії. Але в їхні плани втрутилися сили природи - виверження вулкану і вимушена посадка літака у Вільнюсі, де героїв чекають неймовірні пригоди.

04 40
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна
Закуповували зерновози та суховантажі: росія ще з 2021 року готувалася до викрадення українського зерна

Але, на відміну від 30-х-40-х років 20 століття, кремлю не вдалося приховати свої злочини…

Читати більше