06 00
Мультфільми
Мультфільм
07 55
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 40
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

14 05
Х/ф Гео-катастрофа
Фільм

Сім'я з Лос-Анджелеса потрапляє в епіцентр жахливої катастрофи. Виверження вулканів, сильний землетрус і шалений смерч обрушилися на людей. І поки світ намагається боротися з кінцем світу, наші герої щосили намагаються повернутися один до одного, і врятуватися разом.

15 50
Х/ф Мегапровал
Фільм

Мегапровал загрожує розвалити США на два шматки. Сейсмолог Емі Лейн, мінер Бумер і вчений Марк Роадс намагаються зробити все можливе, щоб зупинити катастрофу.

17 25
Х/ф Сталевий світанок
Фільм

Постапокаліптичний світ. Життя людей залежить від рідкісних джерел прісної води. Банда Дамно, який тримає владу в цих місцях, збирається відібрати єдиний колодязь в місті, проте йому не вдається цього зробити. Його плани руйнує незнайомець, що володіє навичками воїна і холодним серцем героя.

19 25
Х/ф Битва проклятих
Фільм

Через смертельний вірус величезна кількість людей перетворюються на зомбі. Протистояти їм може лише невелика група тих, що вижили на чолі з відважним солдатом Максом Гатлінгом. Однак, вони не знають про нову небезпеку – озброєне військо роботів, які не розрізняють людей від живих мерців.

21 15
Х/ф Світ майбутнього
Фільм

Світ після Апокаліпсису. Світ занурився в анархію, а ті, що вижили об’єднуються в племена і використовують уцілілих роботів як зброю. Молодий хлопець на ім'я Принц вирушає в безкраї пустки, щоб відшукати ліки для смертельно хворої матері...

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше