06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 50
Х/ф Вулкан
Фільм

В одному з найбільш населених районів Лос-Анджелесу раптово прийшов в активну дію вулкан. Розпечена, смертельно небезпечна лава вже почала дійшла вулиць міста. Врятувати городян готовий офіцер служби порятунку Майк Рук.

16 50
22 тур ЧУ з футболу Зоря -Шахтар
Матч

22 тур ЧУ з футболу Зоря -Шахтар

19 00
Х/ф Сльози Сонця
Фільм

Група морських піхотинців повинна вивезти з нігерійських джунглів лікаря-місіонера. Проте вона відмовляється їхати без ще 70 біженців. Це значно ускладнює завдання, адже за загоном відкрила полювання команда африканських бійців…

21 15
Х/ф Заручник
Фільм

Джеф Теллі, колишній парламентер секретних служб Лос-Анджелеса, переїжджає працювати в провінційне містечко. Коли в його окрузі відбувається пограбування, три злочинці беруть в заручники родину. У батька сімейства є таємниця, яка могла б поставити під загрозу його рідних, а один з грабіжників вже почав втрачати самовладання ....

23 25
Х/ф Смертельний ринг
Фільм

Колишній лейтенант поліції Уайт потрапляє до закритої в’язниці штату. Саме тут відбувають свій термін особливо небезпечні злочинці. А ще в цій в'язниці практикують бої без правил, в яких живим залишається тільки один.

01 10
Х/ф Більше, ніж служба
Фільм

Кращим з елітного загону спецназівців доручають секретну місію. Військові зійдуться в битві з армією живих мерців, які не знають почуття жалості. Їм доведеться боротися не тільки за своє життя, а й за майбутнє людства.

04 35
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше