06 00
Мультфільми
Мультфільм
07 55
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 50
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

10 50
Х/ф Загнаний
Фільм

Після невдалих спроб впіймати жорстокого вбивцю, агенти ФБР звертаються за допомогою до колишнього експерта з підготовки елітного спецназу Ел Ті Бонему. Тільки він у силах вислідкувати та нейтралізувати Арона Хеллема, свого кращого учня, котрий вміє виживати в екстремальних умовах, навіть коли шанси рівні нулю. Хеллем – геній шпіонажу та маскування, вбивство – його улюблене ремесло.

12 40
Х/ф Викуп
Фільм

Багаті підлітки навіть не уявляли, що навчання у школі-інтернат може бути настільки небезпечним. Але коли злочинці беруть кампус у заручники, молодь готова дати відсіч.

14 45
Х/ф Ліга видатних джентльменів
Фільм

Вікторіанська Англія. Ліга видатних джентльменів - це загін супергероїв на чолі безстрашного шукача пригод Алана. Їх завдання - потрапити на підводному човні капітана Немо до Венеції, де якийсь божевільний у масці на прізвисько Фантом планує зірвати конференцію світових лідерів, підірвавши і затопивши місто.

16 50
21 тур ЧУ з футболу Динамо -Арсенал-Київ
Матч

21 тур ЧУ з футболу Динамо -Арсенал-Київ

19 00
Х/ф Незаконне вторгнення
Фільм

Неприємний інцидент з грабіжником приводить до оселі подружжя Карен і Майкла офіцера Піта Девіса. Він наділений владою і може перетворити спокійне життя сім'ї в справжній кошмар.

21 30
Х/ф Підстава
Фільм

Троє найкращих друзів з неблагополучного району Дейв, Вінсент і Соні здійснюють зухвалі пограбування. Соні і Дейв точно вирішили покінчити з криміналом, але Вінсент готовий зробити хід конем – вбити товаришів і сховатися з награбованим. Злочин було завершено успішно, Вінсент, як і планував, забирає все собі, вистріливши в Соні і Дейва. Але злодюжка не знав, що його чекає жорстока вендета.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше