06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 05
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

10 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 00
Х/ф Ва-банк
Фільм

Жовтень 1934. Відомий ведмежатник Квінто виходить з в'язниці. Його бажання «зав'язати» зі своїм минулим змінюється після звістки про смерть друга. Він вирішує помститися своєму колишньому спільникові, пограбувавши його банк, але так, щоб підозра впала на самого власника - Крамера ...

16 10
Х/ф Ва-банк-2
Фільм

Травень 1936 року. Шахрай Крамер, що отримав 8 років за звинуваченням у грабежі власного банку, який інсценували Квінто і його друзі, збігає з в'язниці. Він хоче помститися своєму ненависному ворогові ведмежатникові Квінто.

18 10
Х/ф Загнаний
Фільм

Після невдалих спроб впіймати жорстокого вбивцю, агенти ФБР звертаються за допомогою до колишнього експерта з підготовки елітного спецназу Ел Ті Бонему. Тільки він у силах вислідкувати та нейтралізувати Арона Хеллема, свого кращого учня, котрий вміє виживати в екстремальних умовах, навіть коли шанси рівні нулю. Хеллем – геній шпіонажу та маскування, вбивство – його улюблене ремесло.

20 00
Х/ф Викуп
Фільм

Багаті підлітки навіть не уявляли, що навчання у школі-інтернат може бути настільки небезпечним. Але коли злочинці беруть кампус у заручники, молодь готова дати відсіч.

22 05
Т/с Полювання на Вервольфа
Серіал

Велика Вітчизняна війна. Група радянських розвідників під керівництвом майора Сєдова відправляється у тил ворога, аби дізнатися про нову ставку під Вінницею. Проте розвідгрупа навіть не здогадується, що насправді вони є пішаками у великій грі.

04 35
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати
Стрічка «Дім Ґуччі» Рідлі Скотта з'явилася на Київстар ТБ: як подивитися без додаткової плати

Сенсаційна історія вбивства, божевілля, гламуру і жадібності…

Несподіваний археологічний сюрприз: у Хорватії в одному місці знайшли два стародавніх шоломи різних століть
Читати більше