06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 05
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

10 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 10
Х/ф Ерагон
Фільм

Сільський хлопчина випадково знаходить яйце дракона. Його знахідка стає початком захоплюючої подорожі. Скоро він розуміє, що є тією самою людиною, яка зуміє захистити його рідну землю від нашестя Зла.

16 10
Х/ф На межі
Фільм

Мільярдер Чарльз Морс влаштовує дружині фотосесію на Алясці. Але під час перельоту їх літак потрапляє у авіакатастрофу. Герої опиняються один на один з дикою природою. Без шансу зв’язатися з цивілізацією.

18 25
Х/ф За лінією вогню
Фільм

В'єтнамська війна. Тут проявляються і найнижчі, і найблагородніші якості людини. Тут жінки б'ються нарівні з чоловіками, тут під кулями зраджують друзів. Перевірений військовий Майк Вестон знову відправляється в саме пекло, щоб знайти зниклого друга.

20 10
Х/ф Втікачі
Фільм

Ув'язненим Пайперу і Доджу вдається втекти з в'язниці. За хлопцями полюють не тільки копи, а й кубинська мафія. Адже в руках хакера Доджа 25 мільйонів і компромат на ділків.

22 05
Х/ф Боксер
Фільм

Головний герой стрічки - боксер, атлет Національної Атлетичною Асоціації, який вийшов переможцем з безлічі поєдинків. Йому довелося пройти через багато чого в своєму житті і навіть провести десять років у в'язниці.

23 55
Х/ф Общак
Фільм

Боб Сагіновскі опиняється в центрі пограбування. Якщо хлопець візьметься за його розслідування, то вспливе минуле району, коли друзі, сім'ї та закляті вороги - всі працювали разом, щоб вижити.

04 20
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС
«Загублений світ»: Історія, що не має права бути забутою - Каховська ГЕС

Про зруйновану Каховську ГЕС, яка утримувала одне з найбільших водосховищ Європи…

Загадкове зникнення екіпажу судна «Марія Целеста» понад століття тому: нова теорія розвитку подій
Читати більше