06 00
Мультфільми
Мультфільм
07 55
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

08 50
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

10 50
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

12 20
Т/с Перевізник-2
Серіал

Колишній агент спецслужб Френк Мартін обирає нову професію – перевізник. Цінний вантаж він перевозить на своїй броньованій машині. Френк має три правила, які ніколи не порушує: Ніколи не змінювати умови договору, Ніколи не відчиняти вантаж і Ніколи не називати нічиїх імен. Порушення цих принципів може призвести до неочікуваних сюрпризів та небезпек.

16 05
Х/ф Орден дракона
Фільм

Перед відважними Тамплієрами стоїть практично нездійсненне завдання – вбити чарівного дракона і врятувати принцесу. Герої зробили величезну помилку, напавши на піратський корабель, тепер на всю групу лицарів накладено прокляття. Вони поступово перетворюються на чудовиська, проти яких героїчно билися протягом багатьох років.

17 55
Х/ф Король Артур і лицарі круглого столу
Фільм

Свого часу відьму Морган король Артур вигнав за проявлену ницість. Злісна дама вирішила, що кривдники зобов'язані бути покарані. Тепер саме Пенн – спадкоємець благородного роду зобов'язаний вступити в багаторічну сутичку. Здобути перемогу над злом буде вкрай важко.

19 30
Х/ф В ім`я короля-2
Фільм

Королівство Еб схильне до постійних міжусобних війн. Земля, наповнена жахом, стає легкою здобиччю для ворогів. Захопити ці землі має намір Лорд, який бажає стати одноосібним правителем. Місцеві жителі об'єднують сили, щоб хоч якось протистояти силі ворога.

21 20
Х/ф В ім`я короля-3
Фільм

Найманець Хайзе хоче відійти від справ. Але йому належить виконати останню свою місію. Треба лише вкрасти і доставити на місце двох дочок однієї могутньої людини. Трохи подумавши, герой погоджується. Однак, він навіть уявити не може, що його чекає на цьому останньому завданні.

23 05
Змішані єдиноборства. UFC TUF Finale. Dos Anjos-Usman
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

04 25
Цілком таємно-2016 Цілком таємно-2016
Цілком таємно-2016
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше