06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

08 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

11 55
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

13 25
Т/с Перевізник-2
Серіал

Колишній агент спецслужб Френк Мартін обирає нову професію – перевізник. Цінний вантаж він перевозить на своїй броньованій машині. Френк має три правила, які ніколи не порушує: Ніколи не змінювати умови договору, Ніколи не відчиняти вантаж і Ніколи не називати нічиїх імен. Порушення цих принципів може призвести до неочікуваних сюрпризів та небезпек.

17 20
Х/ф Вірус для солдатів
Фільм

Колишній військовий Мітч Уокер служить детективом в поліції. Стався гучний злочин - ветеран Джек Саймон, влаштував масову розправу над гостями готелю. Мітч допитує затриманого злочинця. Однак, Джек не визнає провину, стверджуючи, що не міг зробити подібне. Детектив перериває допит. Коли він повертається, то звертає увагу на різкі зміни в поведінці затриманого.

19 10
Х/ф Вціліла
Фільм

 На співробітницю Держдепартаменту США покладено секретну місію.. Вона вирушає до Лондона, де їй належить зупинити проникнення терористів в її країну. Однак щось пішло не так. В ході виконання місії, дівчина сама виявилася головною підозрюваною. Її звинувачують у злочині, за який є тільки одне покарання - смертна кара.

21 00
Х/ф Знак пошани
Фільм

Довгий час двоє детективів вистежували банду наркоторговців, яка займалася переправленням великих обсягів на територію США. Ретельно спланувавши операцію, співробітники правоохоронних органів приступили до захоплення. Однак злочинці чинили опір. Це призвело до страшної трагедії: під час перестрілки загинула маленька дитина.

23 00
Змішані єдиноборства. UFC №226
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

Останні новини

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Розкрито таємницю військової машини ІПСО рф: полонений підполковник розповів про секретні структури
«Дракон із Монтеррей»: мексиканські волонтери випадково зняли на відео живу істоту з міфів та легенд
15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Читати більше