06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

08 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 45
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

13 45
Х/ф Школа бойових мистецтв
Фільм

Неперевершений майстер східних єдиноборств, отримавши під час посвяти ім’я Білий Журавель, завжди йде шляхом справедливості. Одного разу він перейшов дорогу крупному наркоторговцю, і бандит вирішив покарати сміливця. Його найманці увірвались у стіни школи бойових мистецтв.

15 30
Х/ф Школа бойових мистецтв-2
Фільм

Білий Журавель – майстер східних єдиноборств, мета життя котрого – помста. У минулому він мав усе: школу бойових мистецтв, вірних учнів та кохану. Але, коли герой перейшов дорогу крупному наркоторговцю, бандит перетворив його існування на пекло.

17 25
Х/ф Швидкий і жорстокий
Фільм

Коли терористи встановили бомбу на літаку, пасажирам доведеться зробити неможливе, аби вижити. Адже бомба здетонує, якщо літак опуститься нижче 250 метрів.

19 10
Х/ф Бюро людяності
Фільм

У віддаленому майбутньому американський уряд затвердив секретну програму, за якою бідних, неосвічених і неугодних країні людей спочатку висилають в колонію, а потім знищують. Одна з таких справ потрапляє в руки агенту. Перейнявшись симпатією до самотньої матері і її сина, він вирішує допомогти їм втекти.

21 00
Прем' єра! Х/ф Перше вбивство
Фільм

Досвідчений офіцер розслідує викрадення хлопчика, який став свідком розбірки між грабіжниками банку. Визволити дитину так само поспішає його молодий батько Вілл. Але у копа є серйозні підозри - а чи не був він пов'язаний з цим пограбуванням …

23 00
Змішані єдиноборства. UFC FIGHT NIGHT У АВСТРАЛІЇ: ЖУНІОР ДОС САНТОС ПРОТИ ТАЇ ТУЇВАСА
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

01 30
18 тур ЧУ з футболу Зоря -Арсенал-Київ
Матч

18 тур ЧУ з футболу Зоря -Арсенал-Київ

Останні новини

15 метрів холодної крові: Vasuki indicus – нова рекордсменка серед доісторичних гігантських змій
Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Читати більше