06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 05
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

10 00
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

14 00
Х/ф Володар морів: На краю світу
Фільм

Наполеонівські війни. Джек Обрі, капітан британського військового флоту, неочікувано атакований підступними французами. Незважаючи на сильні пошкодження та людські втрати, Обрі вирішує переслідувати ворога та починає безпрецедентний перехід через два океани. На кону – репутація капітана, його життя та життя його команди.

16 40
Х/ф Слідопит
Фільм

Після спалення чергового поселення, хлопчик-вікінг відмовляється вбивати полоненого індіанського підлітка. Щоб покарати, вікінги залишають його у ворогів. Мине небагато часу і саме цей вже змужнілий хлопець поведе за собою плем'я у чергову сутичку із завойовниками.

18 30
Х/ф Повернення Геркулеса
Фільм

Юнак, чию наречену викрали, звертається за допомогою до Геркулеса, що живе у вигнанні. Тепер Геркулесу і групі сміливців доведеться відправитися в небезпечну подорож. На своєму шляху їм вони проллють багато крові, адже новий король не допустить, щоб у нього забрали титул, який він недавно вкрав.

20 20
Х/ф Бен-Гур
Фільм

Історія Бен-Гура, нащадка знатного юдейського роду, якого зрадив його кращий друг-римлянин. Провівши багато років в рабстві на римських галерах, Бен-Гур в результаті отримує можливість повернутися на батьківщину і помститися кривдникові.

22 50
Х/ф Акулячий торнадо: Четверте пробудження
Фільм

З моменту жахливого торнадо пройшло п'ять років. Залишивши шокуючі події в минулому, Фін Шеперд і його сім'я відправляються у відпустку. Але небезпека знову наздоганяє героїв. Під час їх відпочинку в Лас-Вегасі ураган і тисячі різноманітних акул обрушуються на місто.

00 35
Х/ф Неймовірне життя Волтера Мітті
Фільм

Все життя Волтер Мітті мріяв стати супергероєм. Натомість – глузування колег, невдачі з дівчатами і нудні будні. Але що буде, якщо його мрії нарешті здійсняться.

04 10
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше