06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 20
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 15
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

13 05
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

14 05
Х/ф Мисливець на крокодилів
Фільм

Ведучий популярного шоу про диких тварин Стів в черговий раз рятує крокодила від загибелі. Стів ще не знає, що це «дитинча» - секретна зброя ЦРУ, а браконьєри - таємні агенти.

15 55
Х/ф Наутилус: Повелитель океану
Фільм

Під час бойового чергування в океані безслідно зник атомний підводний човен. На пошуки вирушає експедиція під командуванням лейтенанта Аронакса. Але рятувальники виявляються в полоні капітана Немо, таємного володара океану.

17 25
Х/ф Балістика: Екс проти Сівер
Фільм

Агент Екс - найкращий оперативник, який коли-небудь працював на ФБР. Китайський агент Сівер - найсмертоносніша жінка планети. У війні спецслужб світу вони - вічні супротивники, але одного разу відбувається несподіване: герої змушені виступити разом проти спільного, потужного, страшного ворога. Яскрава ненависть до злочинця, який заволодів новітньою зброєю, затьмарює їхнє власне суперництво.

19 15
Х/ф Кікбоксер
Фільм

Брати Курт та Ерік Слоан відправляють до Таїланду, аби довести місцевим кікбоксерам перевагу американської школи над тайською. Але бій з чемпіоном закінчується для Еріка трагічно. Щоб помститися за паралізованого брата, Курт йде до майстра тайської боротьби Зену…

21 10
Х/ф Захисник
Фільм

Охоронець радника президента Лен Рокфорд відправляється на зустріч з терористом №1. Але збройний напад змінює всі плани. Радник і злочинець зникають, а Ленс розуміє, що його використовують у хитрій грі.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Змішані єдиноборства. UFC № 225
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

03 00
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск Цілком таємно – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

03 30
Т/с Опер за викликом-2 Т/с Опер за викликом-2
Т/с Опер за викликом-2
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

Останні новини

«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій
«Загублений світ» розкаже, як війна впливає на розвиток технологій

Для науково-технічного прогресу війна часто стає каталізатором до стрімкого розвитку…

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Читати більше