06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 10
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 05
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

12 00
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

13 00
Х/ф Винищувачі
Фільм

Ще в 1947 виникла загроза захоплення Землі інопланетянами. Йшли роки, наступ прибульців відбили, підрозділ розпустили. Як тільки з'явилася нова загроза захоплення планети інопланетянами, відставники знову готові встати на захист населення Землі.

14 45
Х/ф Я, робот
Фільм

2035 рік. Роботи живуть разом з людьми. Людство залежить від роботів, які можуть привести світ до катастрофи. детектив Дел Спунер намагається запобігти цьому.

16 50
Х/ф Робокоп
Фільм

Майбутнє. Після загибелі одного з кращих поліцейських лікарі-експериментатори створюють з нього невразливого кіборга Робокопа, який самотужки бореться з бандою злочинців. Однак міцна броня не рятує Робокопа від болісних, уривчастих спогадів про минуле: він постійно бачить жахливі сни, в яких гине від рук жорстоких злочинців. Тепер він не тільки чекає правосуддя, а й жадає помсти.

18 50
Х/ф Робокоп-2
Фільм

Робот-поліцейський продовжує патрулювати вулиці Детройта. На цей раз йому доведеться знищити фабрику, яка незаконно виробляє новий вид наркотиків, а також поборотися з роботом-вбивцею. Створений в секретній лабораторії ворог хоче ліквідувати Робокопа.

21 00
Х/ф Робокоп-3
Фільм

Могутня корпорація ОCP одержима ідеєю будівництва утопічного Дельта-Сіті на місці Детройта. З цією метою людей масово позбавляють житла, в місті панує злочинність і корупція. Організовано повстанський рух, проти якого виступає Робокоп і його напарниця Льюїс, щоб в останній момент перейти на бік повсталих жителів міста. ОСР має намір позбутися від Робокопа. З цією метою з Японії прибуває термінатор-самурай ...

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Змішані єдиноборства. UFC FN. Magny-Ponzinibbio
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше