06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

08 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

11 55
Шалені перегони
Фільм

У центрі подій герой, що йде по сліду негідників, які вбили його дочку. Головний герой «злітає з котушок», стрибає за кермо свого автомобіля і починає мстити, залишаючи обабіч дороги трупи викрадачів.

12 55
Х/ф Голодний кролик атакує
Фільм

На дружину Ніка Джерарда жорстоко напали. Головний герой, заручившись підтримкою команди лінчевателів, бажає помститись за свою Лауру та звести рахунки з бандитами.

14 55
Х/ф Бета-тест
Фільм

Макс Трой займається розробкою комп'ютерних ігор. Під час тестування чергової розробки він розуміє, все, що відбувається на моніторі - це реальність. Не усвідомлюючи цього, Макс стає винуватцем страшних злочинів.

16 30
Х/ф Найманець
Фільм

Агент Майкл Дейн нейтралізує найману вбивцю, яка повинна була «прибрати» глав Чехії та США. Здавалося б, небезпека минула, але Майкл дізнається, що існує інший, невідомий кілер...

18 15
Х/ф Я, робот
Фільм

2035 рік. Роботи живуть разом з людьми. Людство залежить від роботів, які можуть привести світ до катастрофи. детектив Дел Спунер намагається запобігти цьому.

20 20
Х/ф Вбити Білла 2
Фільм

Викресливши двох із смертельного списку, Мамба лиш наполовину наблизилася до мети. Нині на черзі Бад і Еллі Драйвер, вже засуджені воскреслої жертвою! Ще два небезпечних кроки перед останньою сутичкою, в якій вона повинна Вбити Білла!

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Бойове шоу талантів UFC: Визнані Зірки проти зухвалих новачків
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше