06 00
Прем'єра! Змішані єдиноборства. UFC FN Alvarez-Poirier
Бої

UFC – найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

07 00
Мультфільми
Мультфільм
10 00
Зловмисники Зловмисники
Зловмисники
Програма

Скриптед-реаліті "Зловмисники" – це реконструкція захопливих, неординарних, добре спланованих злочинів. Вбивства, замасковані під самогубства, лісові пожежі чи втручання потойбічних сил, майстерні отруєння, викриття серійних вбивць і професійних кілерів, витончені афери, складні шахрайські схеми, підробка валюти й злочини на автобанах – кожен епізод "Зловмисників" розповідає окрему детективну історію, зі своїм оригінальним сюжетом і своїми героями. 

11 30
Т/с Ментівські війни. Київ
Серіал

Київ, 2012 рік. За розслідування резонансних злочинів береться кращий оперативник міста, нетиповий майор і улюбленець жінок Віктор Таран.

15 30
Х/ф Числова радіостанція
Фільм

Після збою, що трапився під час «брудної» справи для правління США, спецагента відправляють до селища охороняти радіостанцію. Проте об’єкт виявляється надсекретним, і спокійні будні перетворюються у справжнє пекло.

17 05
Х/ф Ласкаво просимо у Гамбург
Фільм

Першого дня у Гамбурзі коп Нік Чіллер потрапляє у сутичку з місцевим кримінальним кланом. Вбивши трьох бандитів, Нік стає головним ворогом не лише злочинців, але й поліції. Виявляється, у тутешніх копів негласне перемир’я з бандою.

19 00
Х/ф Нікова помста
Фільм

Детектива під прикриттям Ніка Чіллера втягують у криваві розбірки злочинних кланів, котрі почали боротьбу за розподіл влади та контроль наркотрафіком. Під приціл потрапив не лише коп, але й його близькі. Нік починає небезпечну спецоперацію. І його помста буде жахливою.

21 00
Х/ф Уцілівша
Фільм

Співробітниця Держдепартаменту США повинна зупинити спецоперацію терористів. Неочікувано героїня сама стає однією з головних підозрюваних цієї справи. За цей злочин її чекає смертна кара, тому вона вирішує вдатися до втечі.

23 00
ПРОФУТБОЛ
Програма

Футбольно-аналітичне ток-шоу, що пропонує глядачам підбити підсумки футбольного тижня, обговорити найгостріші моменти матчів і переглянути ексклюзивні матеріали з-за лаштунків спортивних майданчиків. Дискусію в прямому ефірі «Профутболу», разом з постійними ведучими Ігорем Цигаником та Олександрою Лободою, ведуть відомі футбольні експерти.

00 00
Змішані єдиноборства. UFC FN Alvarez-Poirier
Бої

UFC– найпопулярніша, найвідоміша і найбагатша у світі організація, що проводить турніри зі змішаних єдиноборств. Специфіка ММА полягає в тому, що в одному подинку можуть зустрітися бійці різних шкіл і напрямів контактного бою: бокс, джиу-джитсу, кікбоксинг, тайській бокс муай, вільна боротьба, дзюдо, тхеквондо.

02 00
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

Останні новини

Кохання двох чоловіків: на грецькому острові знайшли найстаріші у світі еротичні графіті
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?
Тайванський вузол: чому на острові Тайвань дуже пильно стежать за війною в Україні?

Китайська пропаганда дослівно нагадує російську…

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Читати більше