06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 10
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 00
Зброя Зброя
Зброя
Програма

Програма Зброя познайомить глядачів з кращими зразками вітчизняної та зарубіжної військової промисловості, пояснить, які моделі зброї і чому користуються популярністю у наших захисників у зоні АТО.

10 45
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Інформаційно-розважальний проект телеканалу 2+2, що знайомить глядачів з небезпечним, шокуючим, невідомим досі світом. В об’єктиві журналістів – природні катастрофи, моторошні явища, сенсаційні знахідки, грандіозні афери та неймовірні події, що змінювали перебіг історії.

16 50
Х/ф Блекджек
Фільм

Професійний охоронець Джек Девлін вирішує допомогти другу і береться охороняти фотомодель, за якою полює маніяк. Здавалося б, у хлопця є всі козирі: він розумний, сильний і досвідчений. Але у кожного героя є свої вади. Справа в тому, що в давні часи Джека засліпила світлова граната, і тепер він губиться від білого світла. Підступний і зухвалий злочинець вирішив скористатися слабкістю сильної людини, щоб насолодитися полюванням і впритул наблизитися до беззахисної жертви ...

18 45
Х/ф Бойові свині
Фільм

Бойові свині – спецрозділ, мета якого – знищити нацистів там, де вони неочікують удару.

20 15
Х/ф Хороший, поганий, мертвий
Фільм

Брайан Барнс прокидається у пустелі. Він поранений, не пам’ятає та не розуміє, чому біля нього вісім трупів, фургон з чотирма мільйонами і ще одна вантажівка з кокаїном. Брайану потрібно не лише врятуватись від мафії, але й зрозуміти, хто він насправді.

22 00
Х/ф Придорожній заклад 2: Останній виклик
Фільм

Місцева мафія примушує Нейта Теннера, власника бара «Чорний пелікан», продати свій заклад. Потрапивши у пастку, Нейт вмирає, залишивши бар на бандитів. Але в місто приїжджає його племінник Шейн та вирішує порушити плани негідників.

23 45
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

Останні новини

Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні
Героїчні досягнення українців: захисник на протезі сім метрів протягнув літак Ан-26 і пробіг марафон у Лондоні

Роман Кашпур та інші українські ветерани вражають світ своїм мужнім прикладом…

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Читати більше