06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Він, вона і телевізор
Комедійне шоу

Нове гумористичне шоу на 2+2. Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить кепкувати одне з одного, а також разом переглядати по телевізору різні веселі історії.

13 15
Т/с Опер за викликом 2 Т/с Опер за викликом 2
Т/с Опер за викликом 2
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

17 05
Х/ф Конан - руйнівник
Фільм

Конан і його комічний супутник, грабіжник Малек, потрапляють на службу до королеви Тараміс з Шадізара. Вона наймає парочку супроводжувати принцесу Дженну та її охоронця Бомбату у пошуках двох чарівних предметів: кристалу та рогу Дагота.

19 00
Х/ф Конан-варвар
Фільм

У дитинстві Конан став свідком жорстокого вбивства його батьків нещадним Тулсой Думом. Хлопчик пройшов рабство, відчайдушні поєдинки та неочікувані небезпеки. Його єдина мета – помститись за смерть близьких.

21 20
Т/с Кістки 11
Серіал

Після коми агент Бут не може розібратися у своїх почуттях до доктора Бреннан. Але обставини особистого характеру не заважають Бут і Бреннан успішно розривати нові злочини, очищуючи світ від вбивць та негідників.

23 05
Т/с Кістки 11
Серіал

Після коми агент Бут не може розібратися у своїх почуттях до доктора Бреннан. Але обставини особистого характеру не заважають Бут і Бреннан успішно розривати нові злочини, очищуючи світ від вбивць та негідників.

00 50
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше