06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Цілком таємно Цілком таємно
Цілком таємно
Програма

Кожен випуск «Цілком таємно» – це документальний телефільм, присвячений одній резонансній темі, деталі якої або ретельно приховуються від громадян України, або про них просто не прийнято говорити вголос.

08 35
102. Поліція 102. Поліція
102. Поліція
Програма

«102. Поліція» - скриптед-реаліті про роботу поліцейських. В проекті будуть змодельовані найрозповсюдженіші правопорушення, з якими може зіштовхнутися кожен українець: крадіжка у магазині, побутове насилля, викрадення дитини, бійка на вулиці, підробка документів, розбійний напад, шахрайство тощо. На виклик прибувають справжні екіпажі, а їх дії ідентичні до роботи у надзвичайних ситуаціях. Щоразу патрульні не знають, з якою саме ситуацією, та в яких умовах доведеться працювати.

09 30
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Програма-дайджест складається з п’яти не пов'язаних між собою неймовірних історій, зазвичай, містичних , що доводять: «Потойбічне існує!». Ведучий програми Геннадій Попенко знає все про паралельні світи, проклятті місця, чорну та білу магію. Аби з’ясувати, чи існують інопланетяни, провидиці й полтергейст, він особисто зустрінеться з учасниками містичних подій, які знаходяться на межі реального і потойбічного.

12 25
Т/с Опер за викликом 2 Т/с Опер за викликом 2
Т/с Опер за викликом 2
Серіал

Трагічна загибель нареченої докорінно змінює його життя, бажання покарати вбивцю приводить його до Департаменту кримінальної розвідки. Працюючи під прикриттям в Музеї міліції Артем розплутує надскладні кримінальні головоломки вдаючись до маніпуляцій, шпигунства та майстерності перевтілень. Допомагають Трофимову психолог-криміналіст Лідія, аналітик Славко, знавець зброї та єдиноборств Роман і начальник ДКР на прізвисько «Дід».

16 35
Х/ф Той, що біжить лабіринтом
Фільм

Томас - підліток, який прийшов до тями в ліфті, після чого виявив, що знаходиться в дуже дивному місці. Він абсолютно нічого не пам'ятає про своє минуле життя, крім свого імені.

18 45
Х/ф Конан - руйнівник
Фільм

Конан і його комічний супутник, грабіжник Малек, потрапляють на службу до королеви Тараміс з Шадізара. Вона наймає парочку супроводжувати принцесу Дженну та її охоронця Бомбату у пошуках двох чарівних предметів: кристалу та рогу Дагота.

20 45
Х/ф Стукач
Фільм

Власник невеликої будівельної фірми Джон намагається врятувати свій бізнес і весь час проводить на роботі. Все змінюється, коли його сина звинувачують у злочині, за який він може отримати 10 років ув'язнення. Щоб врятувати сина, Джон повинен проникнути у лігво мексиканських наркоторговців і здати їх поліції.

22 50
Х/ф Фейкові копи
Фільм

Отримавши запрошення на костюмовану вечірку, двоє друзів вирішують вбратися поліцейськими, і раптом їх популярність серед гостей підскакує до максимуму. На хвилі успіху хлопці продовжують гру. Але несподівано псевдокопи вплутуються у реальну кримінальну історію.

00 45
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

Останні новини

На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Очевидець розповів про таємничу появу «лісової людини» на Міжнародному симпозіумі науковців
Читати більше