06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Бушидо
Програма

Шлях кожного воїна складний і буремний. Особливо шлях бійця реслінгу. Назва програми бушидо так і перекладається з японської: БУШИ - воїн, ДО - шлях. Це унікальне у своєму роді бойове мистецтво: тут намішані боротьба і дзюдо, карате і самбо, кікбоксінг і суміш різних стилів, яке йде коріннями до епохи самураїв.

11 00
Т/с Перевізник 2
Серіал

Колишній агент спецслужб Френк Мартін обирає нову професію – перевізник. Цінний вантаж він перевозить на своїй броньованій машині. Френк має три правила, які ніколи не порушує: "Ніколи не змінювати умови договору", "Ніколи не відчиняти вантаж" і "Ніколи не називати нічиїх імен". Порушення цих принципів може призвести до неочікуваних сюрпризів та небезпек.

12 50
Т/с Ментівські війни. Київ
Серіал

Віктор Таран – сміливий, харизматичний та нетиповий оперативник. Йому доручають розплутувати найнебезпечніші та найскладніші справи. Коли Таран візьметься за чергове розслідування, виявиться, що не всі його колеги та керівництво стоїть на варті справедливості.

16 25
Х/ф Росомаха: Безсмертний
Фільм

Логан - мутант з надлюдськими здібностями. Переживши безліч втрат, він отримує шанс стати звичайним смертним. Логану доведеться з’ясувати, що гостріше - кігті Росомахи або меч Срібного Самурая.

18 50
Х/ф Чемпіон
Фільм

Чемпіон Олімпійських Ігор з НДР Ерік Брогар втікає до Америки за два місяці до краху Берлінської стіни. Його батька вбили німецькі агенти, а за ним вони влаштовують полювання в Америці. Тепер йому дуже знадобляться навички спортсмена-п'ятиборця.

20 45
Т/с Гвардія 2 Т/с Гвардія 2
Т/с Гвардія 2
Серіал

Всі події фільму розгортаються навколо розвідгрупи на чолі з колишнім афганцем з позивним «Дід». Гвардійці дізнаються, що у прифронтовому місті російські окупанти готують кривавий теракт. Команда «Діда» вступає у битву, аби запобігти страшній трагедії серед мирного населення і виявити «крота» – російського організатора теракту.

22 35
Х/ф Щоденники месника
Фільм

Життя режисера Майкла Ганновера нудне й одноманітне, його роботи не користуються популярністю. Режисерові випадає шанс зробити фільм про борця зі злочинністю Месника та його вірного напарника. Ганновер знімає на камеру всі розправи героя над наркоторговцями, грабіжниками та іншими жорстокими типами. Незабаром він стане частиною пригод Месника.

00 35
Х/ф Ігри на виживання
Фільм

Компанія молодих людей відправляються у похід до лісу. Але веселий вікенд перетворюється у жахіття, коли друзі наштовхуються на кримінальне угруповання. Озброєні безжальні бандити починають криваве полювання, і вийти живим з цієї погоні шансів немає.

02 25
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

05 00
Змішані єдиноборства. UFC 222: титульний бій - Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya. Трансляція з Лас-Вегаса, США
Бої

Змішані єдиноборства. UFC 222: титульний бій - Cris Cyborg vs. Yana Kunitskaya. Трансляція з Лас-Вегаса, США

Останні новини

Солідарність Тайваню в українській боротьбі: історія самопожертви добровольця Джонатана Ценга
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС
«В хату корабель приплив»: масштаби руйнувань та відновлення після підриву росіянами Каховської ГЕС

Рф ще й щільно обстрілювала затоплені території, аби завадити евакуації...

Телеканал 2+2 транслюватиме матч «Дніпро-1» проти «Динамо»
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її
Міф про мову: росія йшла в Україну «захищати» російську мову, а натомість знищила її

Сьогодні лише 3% українців підтримує статус російської мови як другої офіційної…

Археологи розкопали 2100-річну могилу жінки, яку поховали на бронзовому ліжку і в золотому лавровому вінку
ДніпроГЕС у 1941 році підірвали не нацисти, а радянська влада: правда про трагедію, яка забрала сотні тисяч життів
Читати більше