06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Бушидо
Програма

Шлях кожного воїна складний і буремний. Особливо шлях бійця реслінгу. Назва програми бушидо так і перекладається з японської: БУШИ - воїн, ДО - шлях. Це унікальне у своєму роді бойове мистецтво: тут намішані боротьба і дзюдо, карате і самбо, кікбоксінг і суміш різних стилів, яке йде коріннями до епохи самураїв.

09 00
Заручники правосуддя
Програма

Прокурори, судді, адвокати, слідчі… Вони вирішують долі багатьох. Однак закон, з яким вони мають справу кожного дня, не завжди на їхньому боці. І є небезпека самому стати заручником правосуддя.

10 55
Загублений світ Загублений світ
Загублений світ
Програма

Програма-дайджест складається з п’яти не пов'язаних між собою неймовірних історій, зазвичай, містичних , що доводять: «Потойбічне існує!». Ведучий програми Геннадій Попенко знає все про паралельні світи, проклятті місця, чорну та білу магію. Аби з’ясувати, чи існують інопланетяни, провидиці й полтергейст, він особисто зустрінеться з учасниками містичних подій, які знаходяться на межі реального і потойбічного.

11 00
Т/с Перевізник
Серіал

Френк Мартін – колишній співробітник Сил спеціального призначення працює професійним кур'єром, який здатний доставити що завгодно, куди завгодно і кому завгодно без зайвих питань. У Френка є три чітких правила: «Ніколи не змінювати умов угоди», «Ніколи не відкривати вантаж» і «Не знати ні чиїх імен». Три правила, які Френк постійно порушує ... І тоді замовлення приносять неприємності, часто небезпечні для життя.

12 50
Т/с Ментівські війни. Київ
Серіал

Віктор Таран – сміливий, харизматичний та нетиповий оперативник. Йому доручають розплутувати найнебезпечніші та найскладніші справи. Коли Таран візьметься за чергове розслідування, виявиться, що не всі його колеги та керівництво стоїть на варті справедливості.

16 25
Х/ф Андроїд-поліцейський
Фільм

2045. Лос-Анджелес. Поліцейські працюють з новими напарниками – андроїдами. Один з таких дуетів проникає у квартал, заражений невідомим і небезпечним вірусом.

18 15
Х/ф Інопланетна конвергенція
Фільм

Інопланетяни-рептилії намагаються захопити Землю, але група відважних льотчиків готова дати їм відсіч. У їх розпорядженні надзвукові винищувачі з новітніми технологіями, що дозволяють управляти літальними апаратами лише силою думки. Але чи достатньо цього, щоб побороти таких сильних і небезпечних інопланетних істот

20 00
Х/ф Хижаки
Фільм

Космічні мисливці Хижаки, вражені талантами душогуба Ройса, викрадають його і доставляють на свою планету, де висаджують посеред джунглів. Незабаром герой дізнається, що він такий не один. Найнебезпечніші злочинці світу стають жертвами безжалісних убивць.

22 00
Т/с Зустрічна смуга
Серіал

У наш час автомобілі – невід’ємна частина життя. У світі є мільйони водіїв і пасажирів, і в кожного – своя історія з несподіваними, часто небезпечними поворотами. У кожній серії нові події і нові герої: випадкові подорожні, автомобілісти-любителі та професійні водії.

23 55
Х/ф Шлях війни
Фільм

Військовий фахівець Девід Уолф, добре навчений і смертельний вбивця, повинен ліквідувати сумнозвісного терориста на Близькому Сході. При виконанні своєї місії він натикається на змову проти американського уряду, в яку залучені головні люди верхівки. Девід налаштований розкрити правду поки ще не пізно ...

01 40
Нове Шалене відео по-українськи Нове Шалене відео по-українськи
Нове Шалене відео по-українськи
Програма

Українець як ніхто здатний посміятися і над ворогом своїм. І над другом, а головне – над самим собою. А той, хто у те не вірить – нехай дивиться Нове шалене відео по-українськи і переконується! Тільки тут таке, до чого не додумається ані режисер, ані сценарист, ані найвідоміший гуморист! Такі таланти родить тільки рідна ненька-Україна.

Останні новини

Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф
Недемократичне написання і ухвалення, порушення законів: маловідомі факти про конституцію рф

Зміни в документі відобразили перехід росії до суперпрезидентської форми влади…

Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»
Заразна, невиліковна та завжди смертельна: в США перші випадки смерті людей від епідемії «зомбі-оленів»

Викликає аномальне згортанням білків і робить дірки у мозку…

Таємниця Місяця: у 1962 році співробітник НАСА виявив, що супутник Землі в середині порожній
Фейкові аккаунти як елемент ІПСО: росія використовує українську символіку та мову для впливу на українців
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?
Сміх у війні: як український народ перетворює гумор на свою суперсилу?

Навіть перед лицем смертельної небезпеки, гумор став…

Скелети велетнів, таємничі мумії та відбитки величезних рук: у Неваді є печера, де могли жити рудоволосі велетні
Читати більше