06 00
Мультфільми
Мультфільм
08 00
Бушидо
Програма
09 00
Бандерлоги Бандерлоги
Бандерлоги
Програма

«Бандерлоги» ставитимуть незручні питання політикам та чиновникам, рахуватимуть їхні заробітки, викриватимуть злочинців при владі та битимуться з перевертнями в погонах.

12 30
Він, Вона і телевізор
Комедійне шоу

Нове гумористичне шоу на 2+2. Він і Вона – сучасне подружжя з чудовим почуттям гумору, яке любить кепкувати одне з одного, а також разом переглядати по телевізору різні веселі історії.

13 30
Х/ф Ва-банк
Фільм

Жовтень 1934. Відомий ведмежатник Квінто виходить з в'язниці. Його бажання «зав'язати» зі своїм минулим змінюється після звістки про смерть друга. Він вирішує помститися своєму колишньому спільникові, пограбувавши його банк, але так, щоб підозра впала на самого власника - Крамера ...

15 45
Х/ф Ва-банк 2
Фільм

Травень 1936 року. Шахрай Крамер, що отримав 8 років за звинуваченням у грабежі власного банку, який інсценували Квінто і його друзі, збігає з в'язниці. Він хоче помститися своєму ненависному ворогові ведмежатникові Квінто.

17 45
Х/ф Універсальний агент
Фільм

Капітан Метт Гендрікс керує надсекретною операцією з перевезення біологічної зброї в США, але місія знаходиться на межі зриву. Терористи вирішують викрасти смертоносний вантаж, який знаходиться на борту атомного підводного човна, і нанести удар по Америці. Якщо Метт не зупинить катастрофу, світ опиниться на межі глобального конфлікту.

19 30
Х/ф Факультет
Фільм

У коледжі Геррінгтон вчиться майбутнє Америки - одинаки і лідери, піжони і наркомани, розумники і кретини. Але одного разу студенти роблять страхітливе відкриття: їх викладачі - прибульці з іншої планети. Колишні вороги вимушені об'єднатися, щоб врятуватися від інопланетного вторгнення ...

21 30
ПРОФУТБОЛ
Програма

Збираємо найкращих! Найкращі експерти! Найяскравіші ведучі! Щонеділі о 21:30.

23 15
Змішані єдиноборства. UFC
Бої

У головному бою битимуться власник чемпіонського титулу UFC у середній вазі британець Майкл Біспінг та екс-чемпіон у напів-середній вазі Жорж Сен-П’єр.

02 00
Телемагазин
Телемагазин
02 30
Х/ф Страчені світанки
Фільм

Кур’єр Кі-су жити не може без швидкості та «літає» на мотоциклі, як божевільний. Одного разу він отримує виклик співачки Аром, котра запізнюється на прямий ефір, і береться доставити артистку вчасно. Кі-су та його «зіркова» замовниця сідають на мотоцикл, але тут роздається дзвінок. Невідомий повідомляє гонщику, що у його шоломі закладена бомба, котра вибухне, якщо той зупиниться.

Останні новини

«Велика брехня»: як російська пропаганда використовує методи нацистів для дезінформації?
«Стріляють з біонічними руками»: українські захисники після поранень та ампутацій повертаються на фронт
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»
«Знали, що робимо епохальне українське кіно», - Олексій Гнатковський про зйомки в «Довбуші»

На Київстар ТБ новий випуск проєкту «Про кіно для ТеБе»…

Правда про передачу Криму: як насправді півострів став частиною України?
Загадка у Сомині: таємничий водяний монстр затягує худобу на дно озера у селищі на Волині
Пропаганда змушує людей вірити у героїзацію війни: що насправді ховається під маскою «невідомого героя»?
Читати більше