На Львівщині бізнесмен подарував багатодітній родині бійця АТО будинок

Спецкор
Поширити в соціальних мережах:

Спецкор на 2+2 спробував розшукати філантропа, який так легко, а головне, без розголосу віддав кілька десятків тисяч доларів на добру справу.

Справжня, тиха, непублічна благодійність. На Львівщині бізнесмен подарував багатодітній родині бійця АТО будинок. Добродійник віддав ключі від нового житла, натомість попросив одного – анонімності. 

До того сім’я з дев’ятьма дітьми жила в одній кімнаті гуртожитку. Наймолодшій з дев’яти доньок Марії лише три місяці. Дві старші дівчинки вже поїхали з дому, інші тісняться разом з мамою в одній кімнаті на двадцяти двох квадратних метрах. Дівчатка їдять по черзі, бо розміститися разом – ніде. Уроки теж вчать одна за одною, у дзвінкому галасі.

Поки Марія за дітьми доглядає сама. Останні два роки її чоловік був в АТО, зараз зліг до лікарні із серцем. Наприкінці літа жінці у соцмережі написав незнайомець, який прочитав про неї у газеті. І за кілька днів він, Марія та секретар сільради вже шукали для родини нове житло.

В Україні призовники ігнорують виклики до військоматів

Про благодійника Марія знає небагато. Звати його Сергій, він має дружину і трирічного сина. У сільраді кажуть, чоловік з сусіднього села, часто їздить за кордон. Але чим займається – не кажуть, бо він просив про анонімність.

Але то був не жарт. Ось цей будинок на майже сто квадратних метрів тепер належить Марії. Ба більше, Сергій допомагає з ремонтом і меблями.

Більше новин з понеділка по п'ятницю о 18:15 у програмі Спецкор на 2+2. 




Поширити в соціальних мережах:

Останні новини

Дивись матч «Динамо» - «Полісся» на телеканалі 2+2
На телеканалі 2+2 прем’єра міні-серіалу «Переслідуючи вогонь»
Ані пастки, ані кулі його не беруть: африканські дикуни приносять людські жертви річковому чудовиську
Жадають людської крові: вчені виявили небезпечні бактерії-«вампіри»
Здатен пропалити метал: «Укроборонпром» розробив унікальний «олівець» для розміновування
Підступність інформаційної війни: як російські пропагандисти впливають на наше фізичне здоров'я?
Читати більше